Sisältöön
Tefal

Tefal Ingenio Eco resist paistinpannu 20 cm L3970202

54,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Monikäyttöinen ja tilaa säästävä Tefal Ingenio Eco Resist -paistinpannu irrotettavalla kädensijalla - verrattoman toimivaa, helppokäyttöistä ja nerokasta! Vie jopa 50 % vähemmän säilytystilaa.

Tefal Ingenio Eco Resist -sarja on ympäristöystävällinen valinta, sillä sen tuotteet on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Tämän ansiosta valmistukseen tarvitaan jopa 95 % vähemmän energiaa kuin uuden alumiinin tuotantoon. Hankinnalla voit tukea ympäristön suojelemista, laadusta tinkimättä!

Tefal Ingenio Eco Resist -tuotesarjan erikoisuutena on täysin turvallinen ja irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta tai kasarista toiseen yhdellä napsautuksella. Sen ansiosta Tefal Ingenio -keitto- ja -paistoastiat soveltuvat monipuoliseen käyttöön: kypsennä liedellä, siirrä uuniin, tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Irrotettavan kädensijan ansiosta Tefal Ingenio -keitto- ja -paistoastiat voidaan pinota päällekkäin, joten ne vievät jopa 50 % vähemmän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin. Sarja on täydellinen myös matkailuautoon, veneeseen tai kesämökille. Patentoitu, turvallinen ja irrotettava kädensija nostaa jopa 10 kg kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Lisäksi Tefal myöntää Ingenio-kädensijalle 10 vuoden takuun. Irrotettava kädensija on erikseen ostettavissa ja löydät sen paistinpannuhyllystä, mikäli et jo omista sitä.

Thermo-Fusion™-induktiopohja takaa entistä nopeamman lämpenemisen ja tasaisemman lämmönjakautumisen. Siksi keitto- ja paistoastiat kuluttavat kuumetessaan myös vähemmän energiaa. Sarjan tuotteet soveltuvat kaikille liesille, myös induktiolle. Älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun pohja on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan noin 180 °C ja tuote on käyttövalmis. Tämä takaa täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun. Tefal Ingenio Eco Resist -sarjan paistinpannuissa on äärimmäisen kestävä ja naarmuuntumaton titaanipinnoite, joka kestää jopa kuusi kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoitteisiin. Pinnoitteen ansiosta voit käyttää ruoanvalmistuksessa jopa metallisia välineitä. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja tuote on helppo puhdistaa. Pinnoite on täysin turvallinen, sillä se ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä. Valmistettu Ranskassa. 2 vuoden takuu. Kahvalla 10 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Kokotiedot

21.8 (Leveys) x 4.9 (Korkeus) x 21.8 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

paistinpannu 20 cm irrotettavalla kahvalla
tilaa säästävä
patentoitu irtokahva
kahva kestää 10 kg:n kuorman
kahvalla 10 vuoden takuu
kahva myydään erikseen
helppo pinota
Thermo-Signal
tarttumaton Titanium Pro -pinnoite
100% turvallinen pinnoite, ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä
uuninkesto 260 °C ilman kahvaa
valmistettu Ranskassa

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Tefal S.A.S France

Pesu- ja hoito-ohjeet

Pestävä kuumalla vedellä ja astianpesuaineella. Ei saa ylikuumentaa.

Materiaali

alumiini, ruostumaton teräs, bakeliitti, PTFE

Tuotekoodi

3168430328396