Sisältöön
Foodin

Foodin Granola bar Almond Cranberry, luomu, 40g

2,20 €
55,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Foodinin granolapatukka Almond Cranberry on terveellinen, monipuolinen välipala arjen kiireisiin ja mukaan retkille. Se maistuu koko perheelle, ja on täynnä luonnon omaa hyvää. Patukka valmistetaan ainoastaan luonnon omista raaka-aineista, lisä- ja säilöntäaineita käyttämättä. Se on loistava vaihtoehto hetkiin, kun tarvitset nopeasti välipalaa, mutta haluat valita mahdollisimman monipuolisen ja terveellisen vaihtoehdon.

Granolapatukka Almond Cranberry on pähkinäinen ja marjainen herkku, jossa yhdistyvät manteli, parapähkinä, auringonkukansiemen ja chia-siemen. Makunsa Almond Cranberry-patukka saa karpaloista ja makeutusta kookosnektarista, jota on kutsuttu maailman kestävimmäksi makeuttajaksi. Kookosnektarin alhaisen glykeemisen indeksin ansioista voit nauttia patukasta huoletta ilman valkoista sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.

Tuotetiedot
Ainesosat

MANTELI* 23%, taateli*, auringonkukansiemen*, kookosnektari*, karpalo 9% (karpalo, omenamehu)*, PARAPÄHKINÄ*, kaakaonibs*, riisimuro*, chia-siemen* *=luomu. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään PÄHKINÖITÄ, MANTELIA, SEESAMINSIEMENIÄ ja MAITOPROTEIINIA.

MANDEL* 23%, dadlar*, solrosfrö*, kokosnektar*, tränbär* 9% (tränbär, äpplejuice)*, PARANÖT*, kakonibs*, puffat ris*, chia-frö*. *= ekologisk. I samma fabrik hanterar vi NÖTTER, MANDLAR, SESAMFRÖN och MJÖLKPROTEIN.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi1857 kJ / 443 kcal
Rasvaa/Fett27.3 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja/Fett, varav mättat fett3.6 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat36.6 g
- josta sokereita/varav sockerarter33.5 g
Proteiinia/Protein12 g
Suola/Salt0.07 g
Ravintokuitua/Fiber7.6 g
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Foodin Oy

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Förvaras svalt och torrt.

Tuotekoodi

6430048233773

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita