Sisältöön
Foodin

Foodin Granola bar Cinnamon Apple pie, luomu 40g

2,20 €
55,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Foodinin granolapatukka Cinnamon Apple on terveellinen, monipuolinen välipala arjen kiireisiin ja mukaan retkille. Se maistuu koko perheelle, ja on täynnä luonnon omaa hyvää. Patukka valmistetaan ainoastaan luonnon omista raaka-aineista, lisä- ja säilöntäaineita käyttämättä. Se on loistava vaihtoehto hetkiin, kun tarvitset nopeasti välipalaa, mutta haluat valita mahdollisimman puhtaan ja terveellisen vaihtoehdon.

Granolapatukka Cinnamon Apple on herkullisen omenainen ja kanelinen välipala, jossa yhdistyy makean herkullinen mausteisuus ja hedelmäinen raikkaus. Taatelit, cashew-, hassel- ja parapähkinät sekä auringonkukan-, chia-, seesamin- ja pellavansiemenet tuovat patukkaan ruokaisuutta ja monipuolisuutta. Makua patukka saa omenanpaloista, kanelista ja kookoslastuista, ja makeutukseen on hyödynnetty alhaisen glykeemisen indeksin omaavaa kookosnektaria. Tätä välipalaa voi siis huoletta nauttia ilman valkoista sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.

Tuotetiedot
Ainesosat

Taateli*, kookosnektari*, auringonkukansiemen*, paahdettu kookoslastu*, CASHEWPÄHKINÄ*, PARAPÄHKINÄ*, kookossokeri*, omenapala* 3%, MANTELI*, kuorittu pellavansiemen*, SEESAMINSIEMEN*, HASSELPÄHKINÄ*, kaneli* 1%, chia-siemen*. *=luomu. Pakattu tehtaassa jossa käsitellään PÄHKINÖITÄ ja HERAPROTEIINIA (MAIDOSTA).

Dadel*, kokosnektar*, solrosfrö*, rostade kokoschips*, CASHEW*, PARANÖT*, kokossocker*, äppelbit* 3%, MANDEL*, skalade linfrö *, SESAMFRÖ*, HASSELNÖT*, kanel* 1%, chia-frö *. * = ekologisk. Packad i en fabrik, som också behandlar NÖTTER och VASSLEPROTEIN (från MJÖLK).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi1848 kJ / 441 kcal
Rasvaa/Fett27.7 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja/Fett, varav mättat fett9.5 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat36.2 g
- josta sokereita/varav sockerarter20.6 g
Proteiinia/Protein9.9 g
Suola/Salt0.12 g
Ravintokuitua/Fiber7.9 g
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Foodin Oy

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa

Förvaras svalt och torrt

Tuotekoodi

6430048233766

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita