Sisältöön
Foodin

Foodin Granola bar Cacao crunch, luomu, 40g

2,20 €
55,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Foodinin granolapatukka Cacao Crunch on terveellinen, monipuolinen välipala arjen kiireisiin ja mukaan retkille. Se maistuu koko perheelle, ja on täynnä luonnon omaa hyvää. Patukka valmistetaan ainoastaan luonnon omista raaka-aineista, lisä- ja säilöntäaineita käyttämättä. Se on loistava vaihtoehto hetkiin, kun tarvitset nopeasti välipalaa, mutta haluat valita mahdollisimman monipuolisen ja terveellisen vaihtoehdon.

Granolapatukka Cacao Crunch on kaakaoinen ja pähkinäinen hyvän mielen herkku, josta saa puhtia venyneeseen työpäivään. Pähkinät, siemenet ja taatelit tuovat kylläisyyden tunnetta ja miellyttävän koostumuksen. Lisämakua tarjoilevat raakakaakaojauhe, kaakaonibsit sekä lempeä vanilja. Pienen tujauksen vihreää tarjoavat patukkaan lisätyt pinaatti ja nokkonen, jotta saisit mahdollisimman paljon ravinteita samassa paketissa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kookosnektari*, taateli*, auringonkukansiemen*, CASHEW*, paahdettu kookoslastu*, PARAPÄHKINÄ*, kaakaojauhe* 4%, MANTELI*, kaakaonibs* 2,4%, pellavansiemen*, SEESAMINSIEMEN*, chia-siemen*. *=luomu.  Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään PÄHKINÖITÄ ja HERAPROTEIINIA (MAIDOSTA).

Kokosnektar*, dadel*, solrosfrö*, CASHEW*, rostad kokoschips*, PARANÖT*, kakaopulver* 4%, MANDEL*, kakaonibs* 2,4%, linfrö*, SESAMFRÖ*, chia-frön*. *= ekologiskt. I samma fabrik hanterar vi NÖTTER och VASSLEPROTEIN (från MJÖLK).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi1852 kJ / 442 kcal
Rasvaa/Fett29.9 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja/Fett, varav mättat fett9.6 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat32.6 g
- josta sokereita/varav sockerarter19.1 g
Proteiinia/Protein11.5 g
Suola/Salt0.1 g
Ravintokuitua/Fiber8 g
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Foodin Oy

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Förvaras svalt och torrt.

Tuotekoodi

6430048233797

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita