Sisältöön
Guerlain

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita EDT 75 ml

123,00 €
1 640,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pera Granita -tuoksussa mehukas päärynä saa rinnalleen granitan vivahteen, jossa on greipin ja sitruunan kirpeää raikkautta. Osmanthus-vivahteen hedelmäiset aprikoosin sävyt korostavat sen suussa sulavaa makeutta metsäisen, myskisen pohjan yllä.
”Pera Granita on kuin virkistävän granitan maku päärynäpuun varjossa, puutarhassa Välimerellä.” - Thierry Wasser, Guerlainin mestariparfymööri

Aqua Allegoria -tuoksut symboloivat Guerlainin tekemää kestävän kehityksen mukaista työtä, sillä ne sisältävät jopa 95 % luonnollista alkuperää* olevia raaka-aineita. Tuoksuissa käytetty ranskalainen punajuurialkoholi on valmistettu vastuullisen maanviljelyn menetelmin.

Jokainen Aqua Allegoria -tuoksu on pakattu kierrekorkilliseen, uudelleentäytettävään ja kierrätettävään pulloon, joka on valmistettu Ranskassa vähintään 15-prosenttisesti kierrätyslasista. 200 ml:n täyttöpakkaus pidentää Aqua Allegoria -pullon elinkaarta laadusta tinkimättä. Pumppu on irrotettavissa, jotta voit täyttää suosikkituoksusi yhä uudelleen.

*90-95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ISO 16128 -standardin mukaisesti, laskelma sisältää veden.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3346470144026

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan