Sisältöön
Guerlain

Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 75 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
119,00 €
1 586,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Herba Fresca -tuoksussa kasteiset, tuoreet yrtit ja kevään kukat saavat ilahduttavaa energiaa piparmintun lehdistä. Vihreän teen vivahde sitoo tuoksun eheäksi kokonaisuudeksi.
”Herba Fresca on elvyttävä ja virkistävä kävelyretki maalaismaisemassa, jossa kasteinen nurmi kimaltelee ympärilläsi.” – Thierry Wasser, Guerlainin mestariparfymööri

Aqua Allegoria -tuoksut symboloivat Guerlainin tekemää kestävän kehityksen mukaista työtä, sillä ne sisältävät jopa 95 % luonnollista alkuperää* olevia raaka-aineita. Tuoksuissa käytetty ranskalainen punajuurialkoholi on valmistettu vastuullisen maanviljelyn menetelmin.

Jokainen Aqua Allegoria -tuoksu on pakattu kierrekorkilliseen, uudelleentäytettävään ja kierrätettävään pulloon, joka on valmistettu Ranskassa vähintään 15-prosenttisesti kierrätyslasista. 200 ml:n täyttöpakkaus pidentää Aqua Allegoria -pullon elinkaarta laadusta tinkimättä. Pumppu on irrotettavissa, jotta voit täyttää suosikkituoksusi yhä uudelleen.

*90-95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ISO 16128 -standardin mukaisesti, laskelma sisältää veden.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3346470143920

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EKK123Vahvistettu osto

    Luottohajuvesi

    Hajuvesien kohtuukäyttäjänä arvostan sitä, että Guerlainin hajuvesiä saa jatkuvasti Sokoksen kosmetiikkaosastolta. En suosittele kenellekään mitään omaa suosikkiani, koska maku- ja hajumieltymykset ovat yksilöllisiä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MkndeVahvistettu osto

    Raikas ja yrttinen

    Nimensä mukainen tuoksu, ruohoa, minttua. Oma suosikkini jo vuosia. Aina kun laitan tätä, ihmiset kysyvät, että "mikä ihana tuoksu$474" Hintava on, mutta ostan tätä aina kun on joku tarjouskampanja.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AnnaOuluVahvistettu osto

    Ihanan erillainen tuoksu!

    Ostin tuotteen kun halusin hieman raikkaan mutta personaallisen tuoksun, tämä on juuri sitä!