Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Guerlain

Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia EDT 75 ml

123,00 €
1 640,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Granada Salvia -tuoksussa herkullisen granaattiomenan seurana ovat mustaherukan raikkaus, sypressi sekä sitruunan ja bergamotin vivahteet. Salvia ja ruusu tuovat tuoksuun elegantin käänteen ja johdattavat kokonaisuuden valkoisen myskin, sammalen ja patsulin pohjatuoksuun.
”Granada Salvia on syötävän herkullisen granaattiomenan ja raikkaan salvian yllättävä liitto.” - Delphine Jelk, Guerlainin parfymööri.

Aqua Allegoria -tuoksut symboloivat Guerlainin tekemää kestävän kehityksen mukaista työtä, sillä ne sisältävät jopa 95 % luonnollista alkuperää* olevia raaka-aineita. Tuoksuissa käytetty ranskalainen punajuurialkoholi on valmistettu vastuullisen maanviljelyn menetelmin.

Jokainen Aqua Allegoria -tuoksu on pakattu kierrekorkilliseen, uudelleentäytettävään ja kierrätettävään pulloon, joka on valmistettu Ranskassa vähintään 15-prosenttisesti kierrätyslasista. 200 ml:n täyttöpakkaus pidentää Aqua Allegoria -pullon elinkaarta laadusta tinkimättä. Pumppu on irrotettavissa, jotta voit täyttää suosikkituoksusi yhä uudelleen.

*90-95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ISO 16128 -standardin mukaisesti, laskelma sisältää veden.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3346470143906

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita