Sisältöön
Guerlain

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia EDT 75 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
123,00 €
1 640,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Orange Soleiassa on ilahduttavaa, aurinkoista, virkistävän pirskahtelevaa ja mehukasta veriappelsiinia, joka saa raikkautensa mintusta, rosépippurista ja bergamotista. Pohjatuoksussa on metsäisiä vivahteita sekä tonkapapua.
”Orange Soleia on erityislaatuinen matka läpi Sisilian appelsiinitarhojen. Se on aurinkoinen ja erittäin virkistävä, veriappelsiinin ympärille rakennettu tuoksuluomus.” - Delphine Jelk, Guerlainin parfymööri.

Aqua Allegoria -tuoksut symboloivat Guerlainin tekemää kestävän kehityksen mukaista työtä, sillä ne sisältävät jopa 95 % luonnollista alkuperää* olevia raaka-aineita. Tuoksuissa käytetty ranskalainen punajuurialkoholi on valmistettu vastuullisen maanviljelyn menetelmin.

Jokainen Aqua Allegoria -tuoksu on pakattu kierrekorkilliseen, uudelleentäytettävään ja kierrätettävään pulloon, joka on valmistettu Ranskassa vähintään 15-prosenttisesti kierrätyslasista. 200 ml:n täyttöpakkaus pidentää Aqua Allegoria -pullon elinkaarta laadusta tinkimättä. Pumppu on irrotettavissa, jotta voit täyttää suosikkituoksusi yhä uudelleen.

*90-95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ISO 16128 -standardin mukaisesti, laskelma sisältää veden.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3346470143982

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MarsuVahvistettu osto

    Kiva kesätuoksu

    Raikas ja itselle uusi kesätuoksu

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NipunassuVahvistettu osto

    Ihana, luonnollinen tuoksu

    Ostin tuoksun n. kuukausi sitten ja olen ollut tähän todella tyytyväinen. Vaikka tuoksu olikin kallis ja emmin hiukan sen ostoa, niin tein ehdottomasti oikean valinnan! Tuoksu on ihanan pirtsakka (sarjassa oli myös muita houkuttelevia tuoksuja), ei liian voimakas (näin tuoksuherkistyneelle), pullo on riittoisa ja tosi kaunis, klassinen. Olen tyytyväinen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LauraVVahvistettu osto

    Aurinkoinen tuoksu

    Minulla on ollut useita Guerlainin Aqua Allegoria tuoksuja ja tämäkin tuoksu on oikein onnistunut. Ihanan lämmin, aurinkoinen tuoksu.