Sisältöön
Dick Johnson

Dick Johnson Ghost Clay hiusvaha 100 ml

24,90 €
249,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dick Johnson Ghost Clay on nimensä mukaisesti savipohjainen hiusvaha. Tuotteen sisältämä erikoissavi tarjoaa hiuksille äärimmäisen tyylikkään mattalookin sekä joustavan, luonnollisen pidon.

Hiusvahan levittäminen hiuksiin on nopeaa ja vaivatonta, sillä tuotteen koostumus on pehmeän samettinen, eikä se paakkuunnu tai tahmaa missään olosuhteissa. Tuote levittyy siis nopeasti ja tasaisesti kaikkialle hiuksiin, melko pienellä vaivalla. 

Ghost Clay sopii parhaiten lyhyille ja keskipitkille hiustyyleille, kun hiuksiin halutaan rentoa ja luonnollista näyttävyyttä. Tuotetta voi kuitenkin käyttää myös pitkiin hiuksiin vähentämään sähköisyyttä.

Ghost Clay viimeistellään sormin, eli tämän tuotteen kanssa et tarvitse välttämättä kampaa. Käytä Ghost Clayta aina kuiviin hiuksiin, sillä näin saat vahvemman pidon hiuksillesi. Kun pohjalla on käytetty suolasuihketta, vahvistuu pito entisestään. Anna suolasuihkeen kuivua myös ennen Ghost Clay -hiusvahan levittämistä.

Ghost Clayn sweet nectar -tuoksu on raikas, makea sekä erittäin miellyttävä, etenkin totuttujen maskuliinisten ja raskaiden tuoksujen rinnalla. Tämä tuoksu tuo hyvää vaihtelua Dick Johnsonin tuoksumaailmaan!

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

6430076876454