Sisältöön
DIOR

DIOR Dreamskin 1-Minute Mask kasvonaamio 75 ml

77,00 €
1 026,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior on kehittänyt Dreamskin 1-Minute Mask -naamion, jonka koostumus kosteuttaa ja kuorii ihoa. Se on niin tehokas, että ihosi on kuin uusi vain 60 sekunnissa: iholle jää pehmeä ja miellyttävä tunne. Dreamskin 1-Minute Mask -kasvonaamio kuorii ihoa ja tekee epäpuhtauksista huomaamattomampia välittömästi: ihohuokoset näyttävät pienemmiltä, iho näyttää sileämmältä ja ihon sävy on välittömästi kirkkaampi. Iholla ei näy väsymyksen merkkejä – se on heleä ja hehkuvan täydellinen. Raikkaan kostea geelimäinen koostumus muuttuu ihokosketuksessa ylelliseksi valkoiseksi voiteeksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi. Koostumuksen ytimessä on kaksi ainutlaatuista luonnollista aktiiviainesosaa: opilia, jolla on ihoa kaunistavia ominaisuuksia, sekä tehostettua longozaa, joka tunnetaan sen poikkeuksellisista ikääntymistä ehkäisevistä vaikutuksistaan.

Koostumuksen sisältämä pehmentävä jojobaöljy antaa intensiivisen miellyttävän tunteen.
Dior Science on valinnut parhaat kuorivat ainesosat (glykolihappoja, sitruunahappoja (AHA) ja kukkaishappoja) optimaalisissa pitoisuuksissa luoden koostumuksen, joka uudistaa ihoa vain 1 minuutissa. Muutos on uskomaton: ihon sävystä tulee kirkkaampi ja luonnollisen hehkuva samalla, kun epäpuhtauksista tulee huomaamattomia ja iho saa pehmeän utuisen pinnan.

Kuin uusi iho, ennätysajassa. Uuden sukupolven* Dreamskin 1-Minute Mask -kasvonaamio tekee ihosta kuin uuden ja tuo esiin sen luonnollisen hehkun vain 60 sekunnissa.
Ihosta tulee kauniimpi jokaisella käyttökerralla. Kirkkaampi, heleämpi ja pitkäkestoisesti tasaisemman sävyinen iho.

28 päivän kuluttua naiset ovat vakuuttuneita:

Sileämpi iho 79 %**
Sametinpehmeä iho 82 %**
Tasaisempi ihon tekstuuri 68 %**
Heleämpi iho 74 %**

*Diorilla.
** Itsearviointikysely, 34 naista, 28 päivää.

Käyttö:
1. Levitä 2–3 kertaa viikossa ennen tavallista ihonhoitorituaaliasi.
2. Hiero naamiota kauttaaltaan koko kasvojen alueelle, kunnes se muuttuu pehmeäksi valkoiseksi voiteeksi.
3. Anna vaikuttaa 1 minuutin ajan ja huuhtele pois vedellä.

Tuotetiedot
Koko

75 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901647243