Sisältöön

Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne tuoksu 30ml

58,00 €46,40 €
1 933,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syksyn tuoksu nyt uudessa rajoitetusti saatavilla olevassa pakkauksessa!
Aistikas vastapoimitun päärynäsadon tuoksu yhdistyy suuren freesiakimpun tuoksuun. Mukana myös vivahteita meripihkasta ja patsulista. Herkullinen ja säteilevä.
Alkutuoksu: Innovatiivinen Williams-päärynä tuo alkutuoksuun harvinaisen yhdistelmän raikkautta ja täyteläisyyttä.
Sydäntuoksu: Raikas freesia antaa tuoksulle sen hienostuneen ja persoonallisen vivahteen.
Lopputuoksu: Täyteläinen patsuliöljy tuo lopputuoksuun ripauksen puuta ja kestävyyttä.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
English Pear & Freesia ja Nectarine Blossom & Honey
-Tuo lisää mehukkuutta ja makeutta. Englantilaisten päärynöiden ja freesioiden aromit yhdistettynä nektariinin kukkien sekä hunajan tuoksuun luovat makean, herkullisen ja hedelmäisen tuoksuparin.
English Pear & Freesia ja Mimosa & Cardamom
-Käärii tuoksuun käsinkosketeltavan lämmöntunteen. Englantilaisten päärynöiden, freesioiden, mimosan sekä kardemumman yhdistelmä luovat kultaisena hehkuvan, kukkaisen tuoksun, josta ei makeutta puutu.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Tuotekoodi

0690251122448