Sisältöön
Diesel

Diesel D EdT tuoksu 50 ml

69,00 €
1 380,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

D by Diesel on uusi tuoksu vaihtoehtoisille sieluille. Se on suunniteltu parempaa tulevaisuutta varten ja se on yhtä yleiskäyttöinen kuin farkut. D on aistikas tuoksutulkinta mukavista farkuista, joka antaa itsevarmuutta ja vapautta muutoksen tekemiseen. Sukupuolesta tai alkuperästä riippumatta tuoksu sopii kaikille ihotyypeille ja jättää unohtumattoman lämmön tunteen. D symboloi halua mielen vapaudesta ja antaa leimansa paremmalle tulevaisuudelle. D ei ole mikä tahansa tuoksu. D mukautuu ja kehittyy ihon mukana. - Sen vapautuessa tunnet Provencen mausteisen inkiväärin ja aromaattisen laventelin energian – Muutaman minuutin kuluttua tuoksu mukautuu miellyttävästi ihollesi, aivan kuin raikkaat puuvillaiset farkut – Muutaman tunnin kuluttua tuoksu kehittyy aistikkaammaksi ja lämpimämmäksi, josta välittyy kestävästi hankitun Madagaskarin vaniljan vivahteita.

Tuoksu koostuu kahdesta kestävästä ainesosasta, jotka on valmistettu yksinomaan Dieseliä varten: Madagaskarin vaniljabourbon-infuusio ja Provencen diva-laventelisydän. Tuoksu on vegaaninen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Täyttöpakkaus myydään erikseen.

Käyttö: 1. Suihkuta tuoksua vähintään 15-20 cm etäisyydeltä. 2. Levitä tuoksua pulssikohtiin, niin saat viettelevämmän vaikutuksen ja vahvemman levityksen. 3. Älä hankaa ihoa suihkuttamisen jälkeen, sillä se tuhoaa sidoksen ja muuttaa tuoksua.

Kestävän kehityksen matkamme: Diesel on sitoutunut innovaatioihin kestävän tulevaisuuden puolesta. Uusi tuoksumme on suunniteltu vastuulliseksi laadusta tinkimättä. Diesel on sitoutunut lopettamaan muovin käytön poistamalla ulkopakkauksen muovikääreen. Päätöksellä on myönteinen vaikutus planeettaamme, mutta se voi myös vaikuttaa pakkauksen ulkonäköön, sillä se voi naarmuuntua hieman ostaessasi sen. Mutta ei hätää. Pakkauksen sisällä oleva pullo on edelleen täysin koskematon, ja yhdessä rajoitamme turhan muovin käyttöä.

Ulkopakkaus on valmistettu 55-prosenttisesti kierrätyspahvista, mikä on suurin saavutettavissa oleva prosenttiosuus tuotteen vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki D-pullojen koot ovat ympäristöystävällisiä: Ne voidaan täyttää, joten pidä ne tallessa ja täytä D-täyttöpakkauksellamme. Säästä 45 % lasia, 43 % pahvia ja 75 % metallia käyttämällä 150 ml täyttöpulloa ja 50 m pulloa neljän 50 ml pullon sijaan. Pullo on valmistettu 25-prosenttisesti kierrätyslasista, mikä on erittäin suuri prosenttiosuus tuoksuteollisuudelle. Edellä mainittu lisää riskiä, että lasin ulkonäkö kärsii.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3614273694766

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita