Sisältöön
Myssy

Myssy Ahti pipo

75,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä puolukanpunainen Huvitus Ahti on neulottu käsin maailman Myssypääkaupungissa Pöytyällä Myssymummojen puikoissa 100% suomenlampaan luomuvillasta.

Ahti on aito kalastaja-Myssy. Tämä malli tunnetaan laajemmin myös fisherman’s beaniena. Myssy sopii erityisesti kosteisiin olosuhteisiin, sillä villa hylkii luontaisesti kosteutta ja siirtää sen pois iholta. Myssyvillassa on jäljellä villan oma rasva, lanoliini, joka teki aikanaan kalastajien vaatteista vedenpitäviä.

Tuotetiedot
Väri

Lingonberry red

Koko

M

Pesu- ja hoito-ohjeet

Paras tapa huoltaa Myssytuotetta on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Jos tuote kuitenkin tahriintuu tai venähtää mallistaan, voit turvautua hellävaraiseen käsinpesuun tai villaohjelmaan pesukoneessa. Käsinpesussa kaikkea hankausta tulee välttää, sillä hahtuvalanka huopuu erittäin helposti. Venytä Myssytuote kosteana alkuperäisiin mittasuhteisiinsa ja kuivaa vaakatasossa. Huom! Tuote ei kestä pesua tavallisessa 30 asteen hienopesuohjelmassa. Ainoastaan villapesuohjelma lämmittää veden sopivan hitaasti estäen tuotteen huopumisen.

Materiaali

100% villa

Tuotekoodi

6430040193976