Sisältöön
North Outdoor

North Outdoor Active merinovillainen aluskerraston paita

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

ACTIVE-aluskerraston neulos on 100 % merinovillaa. Miesten merinovillapaita on aina lämpimän ja kuivan tuntuinen. Pidennetty takahelma ja taso-ommellut saumat lisäävät käyttömukavuutta. Merinokuidun pitkän ja joustavan rakenteen ansiosta aluskerraston paita on ohut ja istuva. Monipuolinen mallisto sopii ulkoiluun ja ulkotöihin.

Merinovilla on 100 % luonnonmateriaali, jota saadaan merinolampaista. Merinovillan kuidut sitovat lämmittävää ilmaa ihon ja kuorikerroksen väliin. Luonnonkuidut siirtävät tehokkaasti kosteutta pois iholta. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta vaatteen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. North Outdoorin käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Pyka Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

Vesipesu enintään 30 °C. Erittäin varovainen ohjelma. Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Silitys enintään 150 °C. Kemiallinen pesu sallittu tetrakloorieteenillä. Älä käytä huuhteluainetta. Pesu nurinpän käännettynä. Pesu samanväristen kanssa. Käytä villapesuainetta. Muotoilu kosteana.

Materiaali

100 % merinovilla

Tuotekoodi

6438442001097

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita