Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Calvin Klein tuoksut

Calvin Klein Defy for Men EdT tuoksu 50 ml

79,00 €63,20 €
1 580,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuore. Maskuliininen. Koukuttava. Calvin Klein Defy on rohkea kontrasti virkistävää raikkautta ja voimakkaita puun sävyjä: eau de toilette miehille, jotka rikkovat rajoja ja tutkivat samalla aitoja totuuksiaan ja sisäisiä ristiriitojaan.

Tämä Calvin Kleinin hajuvesi avautuu koukuttavalla sitrussekoituksella, jossa korostuvat raikas bergamotti ja laventeliabsoluutti. Karu ja maanläheinen vetiver-öljy, joka on vastuullisesti hankittu Haitista, on tämän miesten hajuveden sydän. Se yhdistää elinvoimaiset tekstuurielementit rikkaaseen ja viettelevään meripihkaan.

Pakattu moderniin pulloon, joka heijastaa Calvin Kleinin ikonisia tunnuksia - denim-sinistä ja minimalismia, johon on lisätty aistillista särmää. Tässä CK-tuoksussa on kuvioitu mattainen korkki kaarevan, mutta terävän siluetin päällä, joka edustaa haavoittuvuuden ja rohkeuden kaksinaisuutta tiellä kohti uhmaa.
Uskalla uhmata.

Puumaisen raikas Calvin Klein -hajuvesi, jossa virkistävä bergamotti yhdistyy raikkaan tuoksuiseen laventeliabsoluuttiin ja maanläheiseen haitilaiseen vetiver-öljyyn. Runsas, tiheä meripihka pohjalla luo tekstuuria ja syvyyttä tähän miesten eau de toiletteen, joka on täynnä kontrastia. Eau de toilette miehille, jotka uhmaavat ja ylittävät rajojaan.

Lihaksikas, moderni pullo, joka heijastaa Calvin Kleinin ikonisia koodeja, joita koristavat farkkusiniset ja minimalistiset, aistikkaan särmikkäät sävyt. Tässä CK-parfyymissä on kuvioitu mattapintainen korkki kaarevan mutta terävän siluetin päällä, joka edustaa haavoittuvuuden ja rohkeuden kaksinaisuutta uhmakkuuden tiellä.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

3616301296683

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita