Sisältöön
3+1 PÄIVÄÄ

Swiss Diamond paistinpannusetti XD 20 cm + 28 cm

179,00 €259,00 €
Alin hinta 30 pv. 169,00 €

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

XD Classic+ Induction -sarjan pannusetti sisältää 20 cm ja 28 cm paistinpannut. Paksussa valualumiinirungossa on erittäin kestävä ja lämpöä johtava XD-timanttipinnoite. Pannut lämpenevät tasaisesti ja tehokkaasti ja sopivat kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle.
Swiss Diamond Classic XD -paistoastioiden rungon rakenne koostuu useasta tarkasti valikoidusta ja huolella suunnitellusta materiaalista. Valmistusprosessi alkaa valualumiinirungon valamisella. Nestemäistä alumiiniseosta valetaan muotteihin kovalla paineella, jolloin paistoastioiden rungot eivät milloinkaan väänny. Valualumiiniset rungot ovat myös täysin tasapohjaisia, joten lämpö johtuu erinomaisesti lämmönlähteestä astiaan. Muoteista irrottamisen jälkeen valualumiinirungot hiekkapuhalletaan, jonka jälkeen ne ovat valmiina plasmaliekkikäsittelyyn. Plasmaliekkikäsittely estää paistoastian pinnan hapettumista ja luo erittäin vahvan tartuntapinnan non-stick-pinnoitteelle. Paistoastiat viimeistellään kolmella kerroksella patentoitua timanttivahvisteista XD-pinnoitetta.
Swiss Diamond kehitti palkitun, PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten. Timantti on materiaalina kestävä, erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. XD-pinnoite on kestävä ja sen ominaisuudet ovat optimaaliset vaativaan ruoanlaittoon. Paistoastiat kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka. Ergonomiset kahvat säilyvät viileinä liedellä käytettäessä. Pannussa käytetty alumiini on lähes 100 % kierrätettyä. : Pannun voi laittaa metallinkeräykseen ja siinä käytetyt metallit saadaan uusiokäyttöön.
Swiss Diamond -tuotemerkki on 100 %:sti sveitsiläisessä omistuksessa ja Classic XD-paistoastiat suunnitellaan ja valmistetaan Sveitsissä.

Pesu- ja hoito-ohjeet

Suositellaan käsinpesua

Materiaali

Valualumiini, timantti-vahvistettu PTFE-pinnoite, PP-muovi

Tuotekoodi

7640356921760