Sisältöön
Sensai

Sensai Comforting Barrier Mask kasvonaamio 60 ml

165,00 €
2 750,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Sensai Comforting Barrier Mask on hoitotuote herkälle ja hauraalle iholle. Tuotetta käytetään ihonhoidon viimeisenä vaiheena, ja sen suojaavat vaikutukset antavat iholle välittömän seesteisen tunteen.
Ihotyypistä huolimatta kuka tahansa saattaa kärsiä hetkellisesti tai satunnaisesti herkistyneestä ihon tilasta. Se saattaa pahentua etenkin lämpötilojen rajuista vaihteluista, hormonaalisista syistä, UV-säteistä, unen puutteesta tai stressistä, ikääntymisestä tai vaikkapa lääkityksestä. Herkkä iho kärsii usein punoituksesta, kuivuudesta ja karheudesta.
Naamion sisältämä Double Barrier Care pystyy sitomaan suuren määrän kosteutta ihoon ja ehkäisemään kosteuden haihtumista ihosta. Tämä taas vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Tämän vuoksi naamio tehoaa hyvin karheaan ihoon ja sitä kautta rauhoittaa myös punoitusta. Välittömästi levityksen jälkeen se luo suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden haihtumista ja kosteuttaa tehokkaasti.
Vaikuttava aine on Koishimaru Silk Royal™CB -yhdiste, joka toimii anti-ageing -ainesosana, suojamuuria vahvistavana ja ihoa rauhoittavana ainesosana ja tukee hyaluronihapon tuotantoa.
Käyttö: Levitä noin 1 ml naamiota koko kasvoille viimeisenä ihonhoitorutiinin vaiheena. (Vertaa normaali määrä naamioilla 3 ml). Voit levittää toisen kerroksen erityisen kuiviin ja karheisiin kohtiin. Päivä- ja yökäyttöön. Päiväkäytössä levitä tämän jälkeen mahdollinen aurinkosuoja ja meikki. Tuote jätetään kasvoille, ei pyyhitä pois.

Koko

60 ml

Alkuperämaa

Japani

Tuotekoodi

4973167035382