Sisältöön
SENSAI

SENSAI Comforting Barrier Mask kasvonaamio 60 ml

165,00 €
2 750,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sensai Comforting Barrier Mask on hoitotuote herkälle ja hauraalle iholle. Tuotetta käytetään ihonhoidon viimeisenä vaiheena, ja sen suojaavat vaikutukset antavat iholle välittömän seesteisen tunteen.

Ihotyypistä huolimatta kuka tahansa saattaa kärsiä hetkellisesti tai satunnaisesti herkistyneestä ihon tilasta. Se saattaa pahentua etenkin lämpötilojen rajuista vaihteluista, hormonaalisista syistä, UV-säteistä, unen puutteesta tai stressistä, ikääntymisestä tai vaikkapa lääkityksestä. Herkkä iho kärsii usein punoituksesta, kuivuudesta ja karheudesta.

Naamion sisältämä Double Barrier Care pystyy sitomaan suuren määrän kosteutta ihoon ja ehkäisemään kosteuden haihtumista ihosta. Tämä taas vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Tämän vuoksi naamio tehoaa hyvin karheaan ihoon ja sitä kautta rauhoittaa myös punoitusta. Välittömästi levityksen jälkeen se luo suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden haihtumista ja kosteuttaa tehokkaasti.

Vaikuttava aine on Koishimaru Silk Royal™CB -yhdiste, joka toimii anti-ageing -ainesosana, suojamuuria vahvistavana ja ihoa rauhoittavana ainesosana ja tukee hyaluronihapon tuotantoa.

Tuotetiedot
Koko

60 ml

Ainesosat

Aqua, Butylene Glycol, Phytosteryl Macadamiate. Squalane, Sorbitol, Glycerin, Triisostearin, Behenyl Alcohol, Cera Alba, Phenoxyethanol, Cetyl Palmitate, Cholesterol, Hydrogenated Lecithin, Isostearic Acid, Carbomer, Parfum, Potassium Hydroxide, Chlorphenesin, Isostearyl Isostearate, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Linalool, Hydrolyzed Silk, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Tocopherol, Oenothera Biennis Seed Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Angelica Keiskei Leaf/Stem Extract.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

Kanebo Cosmetics (Europe) Ltd.

Käyttöohjeet

Levitä noin 1 ml naamiota koko kasvoille viimeisenä ihonhoitorutiinin vaiheena. (Vertaa normaali määrä naamioilla 3 ml). Voit levittää toisen kerroksen erityisen kuiviin ja karheisiin kohtiin. Päivä- ja yökäyttöön. Päiväkäytössä levitä tämän jälkeen mahdollinen aurinkosuoja ja meikki. Tuote jätetään kasvoille, ei pyyhitä pois.

Tuotekoodi

4973167035382

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita