Sisältöön
SUVA Beauty

SUVA Beauty Prime + Paint Black silmämeikinpohjustaja

17,90 €
3 580,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SUVA Beauty Prime + Paint on silmämeikinpohjustaja, joka auttaa luomiväriä saavuttamaan täyden potentiaalinsa - näyttämään intensiiviseltä ja pysymään virheettömänä aamusta iltaan. Voimakaspigmenttinen pohjustustuote luo tasaisen värisen, sileän pohjan, joka on täydellinen perusta mille tahansa silmämeikkilookille. Vegaaninen pohjustaja estää myös luomiväriä kerääntymästä luomivakoon. Lisäksi tuote on vettä hylkivä, joten sen kanssa voi mennä jopa uimaan.

Prime + Paint on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Nude Tweed on arkikäyttöön klassinen valinta, joka tuo esiin neutraalien luomivärien todelliset sävyt. Valkoinen korostaa niin rohkean värikkäitä kuin romanttisen pastellisia sävyjä saaden ne näyttämään kirkkaammilta ja erottumaan selkeämmin. Musta antaa syvyyttä mille tahansa luomivärille, mutta pääsee parhaiten oikeuksiinsa tumman, intensiivisen smokey eyen parina.

Ominaisuudet:
• runsaspigmenttinen
• levittyy helposti ja häivyttyy tasaisesti
• pitkäkestoinen
• vettähylkivä

Käyttö: Levitä ohut kerros pohjustustuotetta puhtaille, kosteutetuille silmäluomille ja häivytä tasaisesti halutulle alueelle. Anna kuivua 10 sekunnin ajan, kunnes pohjustaja tuntuu aavistuksen tahmealta. Lisää päälle haluamaasi luomiväriä.
Poisto: Käytä meikinpoistoainetta saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

0824644001823