Sisältöön
Weleda

Weleda palasaippua suihkuun Lavender & Vetiver 75g

14,90 €
198,67 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Weleda Lavender & Vetiver palasaippua suihkuun. Hemmottele aistejasi ihanan rauhoittavalla ja aromaattisella laventelilla ja vetiverillä. . Weleda tuotteiden tuoksut tulevat 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä ja suihkupalasaippuat sisältävät mm. luomusheavoita, joka jättää ihollesi ihanan raikkaan ja pehmeän tunteen. Lavender & Vetiver palasaippua on täydellinen rentouttaviin suihkuhetkiin. 100% luonnollista alkuperää ja 100% biohajoava. Tuote ja pakkaus on täysin muoviton. Kaikki Weledan tuotteet ovat Natrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sodium Palmate, Water (Aqua), Glycerin, Sodium Cocoate, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coconut Acid, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Phytic Acid, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*. *from natural essential oils and/or plant extracts organic ingredient

Natriumpalmat, Vatten, Glycerin, Natriumkokoat, Parfym*, Linalool*, Sheasmör, Kokossyra, Natriumklorid, Sodiumsalt, Fytinsyra, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*. *från naturliga eteriska oljor och/eller växtextrakt ekologisk ingrediens

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Hiero vaahtoa kostealle iholle suihkussa ja huuhtele sitten pois. Voidaan käyttää myös pesualtaalla käsisaippuana. Aseta saippua niin, että se on kuivana käyttökertojen välillä.

Shower Bar Lavender masseras upp ett lödder på fuktad hud i duschen och sköljs sedan av. Kan även användas vid handfatet som handtvål. Placera tvålen så att den ligger torrt mellan användning.

Säilytys

Säilytä normaalissa huoneenlämmössä

Förvaras vid normal rumstemperatur

Tuotekoodi

4001638529969

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita