Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Murumuru

Murumuru Moisture Boost kasvovesi 100 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
17,90 €
179,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kun ihosi näyttää samealta ja tuntuu aavikkoakin kuivemmalta, on tämän kasvoveden aika loistaa. Geelimäinen koostumus pursuaa ihoa kosteuttavaa vadelmavettä, suojakerrosta tukevia prebiootteja sekä antioksidanttisuojaa antavaa ruusunmarjauutetta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Rubus Idaeus Fruit Water, Sodium PCA, Glycerin, Propanediol, Betaine, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Rosa Rubiginosa Fruit Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Berner Oy

Käyttöohjeet

Suosittelemme hyvänä ensiapuna kasvoveden kerrostamista taputtelemalla nestettä puhtaalle iholle käsin. Toista 2-7 kertaa. Voit myös levittää kasvovettä vanulapun avulla. Muista lukita kosteus seerumin, kasvovoiteen ja/tai kasvoöljyn avulla!

Tuotekoodi

6430056087757

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AiskiVahvistettu osto

    Ihana ihoa pehmentävä "hoitovesi"

    Ostin tämän kasvoveden kesällä kasvoveden puuttuessa, vaikka kevään ja kesän aikana suosin rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja puhdistustuotteita. Nyt syksyn saapuessa otin tämän taas käyttöön huomatessani kasvojeni lievän kiristyksen tunteen, vaikka ihoni on rasvoittuvuuteen taipuva. Käytän aamuin illoin, levitän heti kasvovedellä kostetutulle iholle seerumin ja mahdollisesti kasvoöljyn sekä voiteen. Iho tuntuu taputeltessa aivan pehmeältä tämän jälkeen. Jospa couperosakin rauhoittuisi tämän "hoitoveden" ansiosta. Itse saan eniten konkreettista hyötyä tästä kasvovedestä levittämällä sitä käsin kaksi tai kolme kerrosta kasvoille kuin vanulapulla levittämällä. Tällä tavalla olen nujertanut pintakuivuuden, ja seerumi sekä kasvovoide imeytyvät parhaiten. Parasta tässä kasvovedessä on karkkimainen tuoksu, ja on vaikeaa uskoa, että tämä on luonnonkosmetiikkaa. Haluaisin tätä koko ajan käydä tuoksuttelemassa.