Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Alfalipoiini+C ravintolisä 90 tabl.

31,90 €
0,35 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Super Alfalipoiini+C on vahva valmiste arjessa jaksamiseen. Valmiste sopii kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille ja auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Tuote sisältää 250 mg alfalipoiinia ja 80 mg C-vitamiinia yhdessä tabletissa.

Alfalipoiini on monipuolinen, elimistölle välttämätön vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on harvinaislaatuisesti sekä rasva- että vesiliukoinen, toimii kaikkialla elimistössä ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Kyky läpäistä veri-aivoeste on erityisen tärkeä ominaisuus, koska aivot käyttävät paljon energiaa ja aivoissa on paljon rasvayhdisteitä. C-vitamiini puolestaan auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Helposti nieltävä, vatsaystävällinen tabletti. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

1-2 tablettia sisältää: 250-500 mg alfalipoiinihappoa, 80-160 mg C-vitamiinia (100-200% vertailuarvosta)

Tuotetiedot
Ainesosat

Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), natriumaskorbaatti (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Alfalipoinsyra, fyllnadsämne (mikrokristallin cellulosa), natriumaskorbat (C-vitamin),  klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

1 tabletti 1–2 kertaa päivässä.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

1 tablett 1–2 gånger per dag.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen bör inte överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620601009