Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Alfalipoiini+C ravintolisä 90 tabl.

31,90 €25,50 €
0,35 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Super Alfalipoiini+C on vahva valmiste arjessa jaksamiseen. Valmiste sopii kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille ja auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Tuote sisältää 250 mg alfalipoiinia ja 80 mg C-vitamiinia yhdessä tabletissa.

Alfalipoiini on monipuolinen, elimistölle välttämätön vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on harvinaislaatuisesti sekä rasva- että vesiliukoinen, toimii kaikkialla elimistössä ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Kyky läpäistä veri-aivoeste on erityisen tärkeä ominaisuus, koska aivot käyttävät paljon energiaa ja aivoissa on paljon rasvayhdisteitä. C-vitamiini puolestaan auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Helposti nieltävä, vatsaystävällinen tabletti. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

1-2 tablettia sisältää: 250-500 mg alfalipoiinihappoa, 80-160 mg C-vitamiinia (100-200% vertailuarvosta)

Tuotetiedot
Ainesosat

Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), natriumaskorbaatti (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Alfalipoinsyra, fyllnadsämne (mikrokristallin cellulosa), natriumaskorbat (C-vitamin),  klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

1 tabletti 1–2 kertaa päivässä.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

1 tablett 1–2 gånger per dag.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen bör inte överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620601009

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita