Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super D-vitamiini 125 mcg ravintolisä 30 kaps.

12,20 €9,75 €
0,41 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekki Super D-vitamiini on hyvin imeytyvä, extra vahva D-vitamiini öljykapselissa kuuriluontoiseen käyttöön. Yksi kapseli sisältää 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia oliiviöljyssä. Kapselin sisältämä öljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä, mistä johtuen D-vitamiinin imeytyminen on tehokasta.

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Valmiste ei sisällä makeutusaineita, aromeja tai säilöntä- ja väriaineita. Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton.

1 kapseli sisältää: 125 g D3-vitamiinia (2500 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.

Tuotetiedot
Ainesosat

Oliiviöljy, liivate (nauta), vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D-vitamiini (kolekalsiferoli)(lanoliinista).

olivolja, gelatin (nöt), vatten, fuktighetsbevarande medel (glycerol), D-vitamin (kolekalciferol).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä. Kuuriluontoiseen käyttöön.
D-vitamiinin hyväksyttävän päiväsaannin yläraja EU:ssa on 100 mcg. Tästä tuotteesta saatavan D-vitamiinin vuorokausiannos ylittää tämän määrän. Tuotteen käyttöä suositellaan ainoastaan aikuisille, jotka tietävät oman D-vitamiinitasonsa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.

1 kapsel per dag. För kortvarig användning.
Inom EU är det högsta godkända intaget av vitamin D 100 mcg per dag. Denna produkt ger en dygnsdos som överstiger detta. Produkten rekommenderas därför enbart till vuxna som känner till sin egen D-vitaminnivå i blodet. Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen bör inte överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620600972

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan