Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Cleansing Balm puhdistusbalmi 75 ml

26,90 €
358,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt, balmista maidoksi -koostumus puhdistaa perusteellisesti, hoitaa hellävaraisesti ja virkistää. Kauniin ihon ihon perusta on hyvä puhdistus. Puhdistusbalmi sopii kaikille ihon kunnoille käytettäväksi aamuin illoin. Puhdistusbalmin tuoksu on kevyt ja hienovarainen sekoitus iiristä, mimosaa ja narsissia. Hellävarainen koostumus, jossa Rügen-liitua, koivua ja aprikoosia, puhdistaa lian ja meikin iholta perusteellisesti. Puhdistusbalmi säilyttää ihon oman rasva-kosteustasapainon ja valmistaa ihon seuraaviin hoitovaiheisiin. Soveltuu myös parrakkaille sekä aurinkosuojatuotteiden puhdistukseen iholta.

Kestävää kauneutta: innovatiivinen, low-watwer koostumus on hyvin riittoisa ja vähentää siten pakkausmateriaalien käyttöä. Tuote muuttuu hellästi puhdistavaksi maidoksi vasta kostutetulla iholla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Calcium Carbonate, Olea Europaea Fruit Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Betula Alba Leaf Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Arachis Hypogaea Oil, Sucrose Stearate, Parfum*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Triticum Vulgare Bran Extract, Sucrose Laurate, Aqua, Alcohol.*from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

Luonnonkosmetiikka;Vegaaninen; Kaikille ihotyypeille;Natrue

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

WALA Heilmittel GmbH

Käyttöohjeet

Levitä hasselpähkinän kokoinen määrä kevyesti kostutetuille kasvoille aamuin ja illoin. Hiero syntynyt maito hellästi ihoon ja pese pois lämpimällä vedellä. Ripsivärin, rajausvärin ja luomivärin poistamiseen suosittelemme Dr. Hauschka silmämeikinpoistoainetta.

Säilytys

Suojaa tuote valolta ja lämmöltä.

Tuotekoodi

4020829094048

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita