Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75ml Soft -kosteusvoide

1,90 €3,20 €
25,33 €/l(42,67 €/l)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Soft -kosteusvoide ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti! Vegaaninen ja monikäyttöinen, nopeasti imeytyvä koostumus kätevässä tuubipakkauksessa. Sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen ihonhoitoon ja sitä voi käyttää sekä kasvoille, vartalolle että myös käsille. Kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan! Sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta sekä luonnollista jojobaöljyä, joka ravitsee ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Jojobaöljy on erinomainen kosteuttaja, koska se muistuttaa ihon omaa talia, mutta ei tuki ihohuokosia tai jätä rasvaisia jäämiä iholle, vaan sen avulla iho saa tarvitsemansa täysin luonnollisesti. Voide on pH-arvoltaan neutraali ja tuntuu raikkaalta ja kevyeltä iholla. Säännöllinnen käyttö parantaa ihon kosteustasapainoa. Ei sisällä mineraalioljyjä ja on dermatologisesti testattu.

NIVEA Soft sisältää 95% luonnosta peräisin olevia ainesosia (luonnosta peräisin olevat ainesosat, jotka säilyttävät yli 50% luonnollisesta olomuodostaan prosessoinnin jälkeen, sisältäen veden) ja on 98% biohajoava koostumus (OECD:n tai vastaavan metodin mukaisesti). Lisäksi koostumus valmistetaan 100% uusiutuvista lähteistä peräisin olevalla sähköllä. Uuden koostumuksen ansiosta NIVEA Softin hiilijalanjälki on huomattavasti pienentynyt.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Myristyl Alcohol,Alcohol Denat.,Myristyl Myristate,Glyceryl Stearate,Coco-Caprylate/Caprate,Palmitic Acid,Stearic Acid,Cetearyl Glucoside,Hydrogenated Coco-Glycerides,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Tocopheryl Acetate,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Vegetable Oil,Cetyl Ricinoleate,Triisostearin,Sorbitan Stearate,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Sodium Hydroxide,Cetearyl Alcohol,Gellan Gum,Xanthan Gum,Myristic Acid,Arachidic Acid,Oleic Acid,Disodium Cetearyl Sulfosuccinate,Phenoxyethanol,Linalool,Citronellol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä koko koko vartalolle. Sopii myös käsien ja kasvojen kosteutukseen. Säännöllinen käyttö parantaa ihon kosteustasapainoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Applicera dagligen på ansikte, kropp och händer. Massera försiktigt in i huden.

Tuotekoodi

4005900967466

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita