Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's huulirasva tuoksuton 4 g

6,90 €
1 725,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Joskus vähemmän on enemmän. Joten, hyviä uutisia niille, joilla on ultra-herkät huulet, emme ole lisänneet tähän huulirasvaan eteerisiä öljyjä.

Yhdistelmä orgaanisia jojoba-, avokado- ja happuöljyjä ravitsee huuliasi luonnollisella tavalla ja koska emme ole lisänneet eteerisiä öljyjä, se sopii erityisesti allergioista kärsiville ja niille, jotka haluavat käyttää tuoksutonta huulihoidetta. Dr. Bronner's Organic Baby Mild tuoksuton huulirasva rauhoittaa kuivia huulia.

Sveitsiläinen sertifikaatio järjestö IMO tarkastaa säännöllisesti Reilun kaupan raaka-aineemme ja vain parasta laatua olevia eteerisiä öljyjä käytetään tuoksuaineina. Käytämme vain USDA National Organic Program standardien mukaisesti sertifioituja orgaanisia ainesosia, koska mitä laitat huulillesi kulkeutuu myös kehoosi.

Vinkki! Ei ainoastaan huulille. Käytä myös käsien, jalkojen ja kasvojen kuiville ihoalueille. Orgaaninen mehiläisvaha suojaa kylmältä, tuulelta ja kuivalta ilmalta.

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life).

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0018787251904

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan