Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's huulirasva piparminttu 4 g

6,90 €
1 725,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuulahdus raikkautta aina, kun tarvitset sitä.
Tämä huulirasva välittömästi ja herkullisesti nipistelee huulia energisoiden ja kirkastaen ajatukset samalla, kun orgaaniset jojoba-, avokado- ja hamppuöljyt ravitsevat ja elvyttävät huuliasi luonnollisella tavalla. Tämä vaikutus tekee tästä huulirasvastamme erinomaisen mielialan kohottajan. Dr. Bronner's Organic Lip Balm Piparminttu huulirasva rauhoittaa kuivia huulia.

Sveitsiläinen sertifikaatio järjestö IMO tarkastaa säännöllisesti Reilun kaupan raaka-aineemme ja vain parasta laatua olevia eteerisiä öljyjä käytetään tuoksuaineina. Käytämme vain USDA National Organic Program standardien mukaisesti sertifioituja orgaanisia ainesosia, koska mitä laitat huulillesi kulkeutuu myös kehoosi.

Vinkki! Ei ainoastaan huulille. Käytä myös käsien, jalkojen ja kasvojen kuiville ihoalueille. Orgaaninen mehiläisvaha suojaa kylmältä, tuulelta ja kuivalta ilmalta.

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life).

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0018787251706