Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's huulirasva kirsikankukka 4 g

6,90 €
1 725,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä luonnollinen huulirasva on rikastettu orgaanisella avokadolla, jojoballa ja hamppuöljyllä.
Sen raikas ja hienostunut tuoksu tulee tuoreena poimituista kirsikankukista. Huulirasva hoitaa ja suojaa huulia säännöllisesti käytettynä.

Sveitsiläinen sertifikaatio järjestö IMO tarkastaa säännöllisesti Reilun kaupan raaka-aineemme ja vain parasta laatua olevia eteerisiä öljyjä käytetään tuoksuaineina. Käytämme vain USDA National Organic Program standardien mukaisesti sertifioituja orgaanisia ainesosia, koska mitä laitat huulillesi kulkeutuu myös kehoosi.

Vinkki! Ei ainoastaan huulille. Käytä myös käsien, jalkojen ja kasvojen kuiville ihoalueille. Orgaaninen mehiläisvaha suojaa kylmältä, tuulelta ja kuivalta ilmalta.

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life).

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0018787251911

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan