Sisältöön
Lumene

Lumene Lumo Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi 30ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin44kappaletta
33,50 €25,10 €
1 116,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Palauta ihosi nuorekas kimmoisuus siloittavalla tehoseerumilla. Lumene LUMO Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi häivyttää ihon kollageenin vähenemisen merkkejä ja kliinisesti testatusti* häivyttää näkyvästi ryppyjä ja auttaa tekemään ihosta elastisemman näköisen. Iho näyttää kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Vegaanista kollageenia, Pohjoista puolukkavettä ja kolmen tyyppistä hyaluronihappoa sisältävä innovatiivinen geelimäinen koostumus kosteuttaa tehokkaasti, tehden ihosta sileämmän ja täyteläisemmän näköisen. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavaa ja käsin poimituista marjoista jalostettua puolukkavettä. Pakkauksessa on käytetty kierrätettäviä ja kierrätettyjä materiaaleja.

Lumene - Korkealaatuista pohjoista kauneutta paremman tulevaisuuden puolesta.

Käyttö: levitä puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta. Vieläkin tehokkaampia tuloksia saadaksesi käytä ennen seerumia ja kosteusvoidetta.

Tuotetiedot
Ainesosat

VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, AQUA (WATER), PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SH-POLYPEPTIDE-121, PENTYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, AQUA (WATER), PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SH-POLYPEPTIDE-121, PENTYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE. DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Lumene Oy

Tuotekoodi

6412600838244

Arviot (44)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    KazzaVahvistettu osto

    Kokeilemisen arvoinen tuote

    Sain tuotteen kokeiltavaksi review clubin kautta. Kokeilin tuotetta muutaman päivän. Totesin, ettei tuote sovi minulle, koska kasvojeni iho ärtyi tuotteesta huomattavasti. Iho punoitti ja kiristi näinä päivinä huomattavasti normaalia enemmän. Tuote on kuitenkin helposti annosteltava ja levittyvä sekä miellyttävän tuoksuinen (ei juurikaan tuoksu) joten jos tuote sopii sinulle niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Suurin osa Lumenen tuotteista on sopinut minulle, joten olen pahoillani, ettei tämä sopinut.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LindaVahvistettu osto

    Positiivinen yllätys

    Olen testannut nyt tuotetta muutaman viikon. Positiivinen yllätys on kuinka riittoisaa ja helposti levittyvää seerumi on. Käytän tuotetta ainoastaan aamuisin, vaikka suositus on aamuin ja illoin. Ihoni jää rasvaisen tuntuiseksi jos käytän sekä aamulla että illalla. Seerumi levittyy hyvin kasvoille ja kaulalle, imeytyy nopeasti eikä jätä ihon pintaan tuntuvaa kalvoa, voiteen levitettyäni seerumin jälkeen iho jää pehmeäksi ja sileäksi ilman nahkeaa tunnetta iholla. Seerumi on todella kevyt ja koostumus tuntuu miellyttävältä, ja levittyy helpisti. Iho tuntuu nyt paljon kimmoisammalta ja pehmeämmältä, kuin ennen tuotteen käyttöä.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    PauliinaVahvistettu osto

    Testattu

    Tuotetta olen kokeillut nyt 3 viikon ajan, tuote on ihanassa pullossa ja houkuttelevan oloinen. En kuitenkaan ole tuotteen käytön jälkeen huomannut mitään eroa ihossani ja tuotteen käyttäminen on myös ärsyttänyt ihoani, joten ei taida olla itselleni sopiva tuote. Tuote on kuitenkin riittoisa ja kestää pitkään.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mariya91Vahvistettu osto

    Good

    Very good product. As i am full time mom, and the sleeping time is not enough, my skin also suffer. This product helped me with hydratation and firmness. It is so ligh and it doesn't feel on the skin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatjaVahvistettu osto

    Positiivinen yllätys

    Olen ollut vähän skeptinen kaikenlaisia seerumeita kohtaan, mutta tämä yllätti positiivisesti. Todella riittoisa ja hyvin levittyvä. Käytän jatkossakin.