Sisältöön
NIVEA

NIVEA 200ml Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsio

6,90 €5,50 €
34,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsio syväpuhdistaa ihon ja poistaa hellästi meikin. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia ja Hydraminea, joka on identtistä ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja joka sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu.

-> Syväpuhdistaa ihon
-> Poistaa meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin
-> Kosteuttaa ihoa

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit vaikka illalla puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA -kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä, kun taas aamulla voit välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivat tuotteet, jotka sopivat ihollesi, arkeesi ja jättävät ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Carbomer, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808924431

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita