Sisältöön
NIVEA

NIVEA 1kpl Hydra Skin Effect Sheet Mask -kasvonaamio

5,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Hydra Skin Effect Serum Infused Sheet Mask -kasvonaamio sisältää hyaluronihappoa ja aloe veraa ja kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti vähentäen kuivuuden merkkejä iholla. Naamion innovatiivinen, puhdasta hyaluronia [HA], sisältävä koostumus heleyttää ihon välittämästi! Ihosi saa kosteutta myös sisältäpäin ja pysyy pehmeänä. Kaikille ihotyypeille sopiva koostumus aktivoi ihon oman hyaluronin tuotantoa* ja tekee ihosta raikkaan ja pehmeän. Hemmotteleva naamio tekee ihosta ihanan virkistyneen ja antaa sille kosteusboostin täyttäen ihon kosteudella. Rauhoittava Aloe vera kannustaa kehoa tuottamaan kollageenia ja hyaluronihappo kosteuttaa sekä uudistaa tehokkaasti, ja näin parantaa ihon rakennetta. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja nauti silkkisen sileästä, kauniin hyvinvoivasta ihosta! Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. *in vitro test

Kun kasvojesi iho kaipaa pikaista apua tai haluat tarjota ihollesi jotain enemmmän, kasvonaamio auttaa! Naamioiden ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja nopeasti. Käytä naamiota aina, kun iho kaipaa ihonhoidon perusrutiinien lisäksi vielä ekstrahoivaa. Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Valitse omalle ihotyypillesi ja elämäntapaasi sopivat muut hoitotuotteet kasvoille NIVEA-tuotevalikoimasta!

Tiesitkö tämän Aloe Verasta?
Aloe veran lehdistä saatavassa geelissä on erinomaisia hoitavia ominaisuuksia. Olet ehkä joskus käyttänyt Aloe Veraa auringossa kärventyneen ihon hellimiseksi, mutta tiesitkö että voit käyttää aloe veraa ihonhoidossa monien muidenkin oireiden helpottamiseksi? Aloe Vera sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja on tunnettu viilentävistä ominaisuuksistaan, jotka lievittävät ihoärsytyksiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät varhaisia ikääntymisen merkkejä. Et helpolla löydä vaivaa mihin Aloe Verasta ei olisi apua; se hoitaa, puhdistaa, kuorii, silottaa ja rauhoittaa.

Hyaluronihappo - Mikä se on?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudistavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemisen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Pentylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Argania Spinosa Kernel Oil,Magnolia Officinalis Bark Extract,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Xanthan Gum,PPG-26-Buteth-26,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Tetrasodium Glutamate Diacetate,Citric Acid,Sodium Hydroxide,Benzyl Alcohol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Taputtele kevyesti kasvonaamio paikoilleen puhdistetuille kasvoille ja poista sininen suojakalvo. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Poista naamio hitaasti reunoilta aloittaen. Hiero loput tuotteesta iholle tai poista vanulapulla.

Noudata pakkauksen kierrätysohjeita.

Vik ut masken och applicera på väl rengjor ansikte. Ta bort skyddsfilmen och justera masken efter ansiktet. Vila och låt masken verka i 10 minuter. Ta bort masken genom att långsamt dra av den från kanterna. Massera försiktigt in resterande serum i huden och halsen samt dekolltaget eller ta bort resterna med en bomullsrondell.

Tuotekoodi

4005900969415

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita