Sisältöön
Samsonite

Samsonite Lite-Shock spinner matkalaukku 75

519,00 €415,20 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ultrakevyt Lite-Shock 75 on ihanteellinen matkalaukku pidemmällekin matkalle. Innovatiivisella Curv-teknologialla valmistettu Lite-Shock on uskomattoman kevyt ja vahva. Kestävä yksiputkinen vetokahva integroidulla ID-tunnisteella, TSA-lukko ja varkaudenestovetoketju parempaa turvallisuutta varten.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

75CM

Kokotiedot

51.5 (Leveys) x 75 (Korkeus) x 31 (Syvyys) cm

Takuu

Takuuaika 10 vuotta

Alkuperämaa

Belgia

Valmistaja

Samsonite Finland Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

1. Puhdista matkalaukku pehmeällä liinalla ja lämpimällä, miedolla saippuavedellä. Varmista että liina ei ole liian kostea välttääksesi veden joutumisen laukun sisään. Puhdistusaineet jotka sisältävät alkoholia voivat vaurioittaa matkalaukun pintaa. 2. Huomioi erityisesti kosketuspisteet, kuten lukko, vetoaisa, vetoketjun vetimet.. Varmista vielä ettei liina ole liian kostea välttääksesi veden joutumisen matkalaukun sisälle. 3. Pyyhi vedellä ja kuivaa huolellisesti pehmeällä liinalla. 4. Anna laukun kuivua kunnolla ennen kuin siirrät sen säilytykseen kuivaan ja viileään paikkaan. 5. Jos olet matkalla, voit käyttää desinfioivia pyyhkeitä esimerkiksi kahvoihin, lukkoihin, vetoketjuihin. Älä käytä alkoholipohjaisia tuotteita matkalaukun pintaan.

Materiaali

100% polypropyleeni

Mallinumero

62766

Tuotekoodi

5414847523397

Arviot (2)

arvosana4,5/5

 • arvosana5/5

  Helsinkiin matkustanutVahvistettu osto

  Tosi tilava ja mahtavat ominaisuudet

  Ostin tämän matkalaukun kuukausi sitten. Laukussa on neljät pyörät ja sisällä koko pituudeltaan oleva vetoketjullinen tasku, jonne voi vaikka laittaa pestävät vaatteet. Rivat kahdessa kohdassa. Joustava matkalaukku vetoketjun kohdassa antaa periksi, jos kuljet ahtaaseen paikkaan. Helppo kuljettaa mukana. Suosittelen. l l

 • arvosana4/5

  MunchenVahvistettu osto

  Kevyt

  Yksi matka takana. Laukku on kevyt js tilava. Neljä pyörää on hyvä.

Ladataan