Sisältöön
Fleeky

fleeky Browhenna Mini Kit Dark Brown kulmaväri setti

34,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Browhenna kotikäsittely korostaa, muotoilee ja antaa ryhtiä kulmakarvoille intensiivisen värin ansiosta! Fleeky Browhenna värjää kulmakarvat , mutta myös karvojen alla olevan ihon. Intensiivinen, vegaaninen ja vesipohjainen Browhenna sävyssa Dark Brown.

Browhenna on luonnollisesti valmistettu kulmaväri ilman haitallisia kemikaaleja, joka toimii kehon oman pigmentin mukaan luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Toisin kuin tavalliset kulmvärit, Hennaväri ei sisällä lainkaan vetyperoksidia, vaan hennajauhe ja hennaöljy sekoitetaan veteen , mikä on huomattavasti hellävaraisempi vaihtoehto iholle.

Browhenna -kotivärjäys on yksinkertainen ja turvallinen toimenpide, jonka voit tehdä täysin itse. Noudatathan ohjeita onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Yhdestä pussista riittää 5-6 käyttökertaan ja värjäystulos kestää jopa 6 viikkoa. Ensimmäiset 2 viikkoa väri tarttuu myös tasaisesti iholle, jonka ansiosta saat vieläkin selkeämmän ja rohkemman tuloksen.

Näin värjäät kulmat fleeky browhenna kestovärillä!
STEP 1
Puhdista kulmakarvat huolellisesti öljyttömällä Fleeky puhdistusaineella myötä-ja vastakarvaan.
STEP 2
Lisää pipetillä kuumaa vettä kulhoon ja mittaa mittalusikalla sekaan n. 0,25 g browhenna -jauhetta. Sekoita värisiveltimen avulla, kunnes kaikki värihelmet ovat liuenneet veteen.
TÄRKEÄÄ: Käytä mukana toimitettua mittalusikkaa jauheen ottamiseen. Hennatahnan koostumuksen tulee olla nestemäisestä hieman kermaiseen.
STEP 3
Levitä väriseos kulmakarvoihin värisiveltimen avulla. Muotoile tarkat ääriviivat. Tee korjaukset kostealla pumpulipuikolla. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. „Ombre lookin“ saavuttamiseksi jätä väriseos kulmakarvojen ensimmäiseen neljännekseen enintään 5-8 minuutiksi (aina kokonaisvaikutusajasta riippuen).
TÄRKEÄÄ: Levitä väri suoraan iholle - kulmien kasvusuunnan mukaisesti. Väriseos tulee levittää tasaisesti koko kulmakarvojen alueelle.
STEP 4
Tarkista väriseoksen koostumus, jonka pitäisi muodostaa ikään kuin kuivunut kuori ja murentua hieman väriseosta poistattaessa. Poista hyvin kuivunut kulmaväri kulmakarvaöljyllä ja vanulapulla. Hiero lopuksi Fleeky kulmakarvoöljyä värjätyille alueille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Intia

Tuotekoodi

4260389045726

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita