Sisältöön
NIVEA

NIVEA 250ml Fresh Aloe Shower Gel -suihkugeeli

3,20 €
12,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Fresh Aloe Shower Gel -suihkugeelin C-vitamiinia, E-vitamiinia ja luonnollista aloe veraa sisältävä virkistävä koostumus suojaa ihoa kuivumiselta! Virkistää ja raikastaa välittömästi. Raikas, kevyt ja miellyttävä tuoksu. Mieto NIVEA-koostumus puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää sille pehmeän ja sileän tunteen. E-vitamiini kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta. Neutraali pH-arvo iholle, toimii tasapainossa ihon oman mikrobiomin kanssa. Nauti ihanasta raikkaudesta, joka kestää. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä mikromuovia. Pakkaus on kierrätettävä. Suihkugeelin koostumus on 99% biohajoava* ja pullo on valmistettu 96% kierrätysmuovista**. *OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki ja etiketti.

-> C-vitamiinia, E-vitamiinia ja luonnollista aloe veraa sisältävä suihkugeeli virkistää ihoa
-> Hoitaa ja kosteuttaa ihoa
-> Jättää iholle pehmeän ja sileän tunteen
-> 99% biohajoava, vegaaninen koostumus
-> Raikas, miellyttävä tuoksu

Tiesitkö tämän Aloe Verasta?
Aloe veran lehdistä saatavassa geelissä on erinomaisia hoitavia ominaisuuksia. Olet ehkä joskus käyttänyt aloe veraa auringossa kärventyneen ihon hellimiseksi, mutta tiesitkö, että voit käyttää aloe veraa ihonhoidossa monien muidenkin oireiden helpottamiseksi? Aloe vera sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja on tunnettu viilentävistä ominaisuuksistaan, jotka lievittävät ihoärsytyksiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät varhaisia ikääntymisen merkkejä. Et helpolla löydä vaivaa, mihin aloe verasta ei olisi apua; se hoitaa, puhdistaa, kuorii, silottaa ja rauhoittaa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Decyl Glucoside,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Sodium Ascorbyl Phosphate,Tocopherol,Glycerin,Sodium Chloride,Citric Acid,Sodium Benzoate,Sodium Sulfate,Linalool,Citronellol,Geraniol,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Limonene,Parfum,CI 42090,CI 10316

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuote ihollesi suihkussa kevyesti hieroen. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Kierrätä pakkaus muovina.

Ta en dusch och fukta huden ordentligt. Applicera duschkrämen på hela kroppen. Massera in duschkrämen i huden. Skölj av duschkrämen noggrant innan du torkar kroppen torr. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900940988

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita