Sisältöön
Rexona

Rexona Maximum Protection Clean Scent Antiperspiranttisuihke deodorantti 96 h suoja 100 ML

11,90 €
119,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rexona Maximum Protection Clean Scent antiperspiranttisuihke on yksi Rexonan edistyneimmistä ja pitkävaikutteisimmista hikoilua torjuvista antiperspirantti-deodoranteista. Se on deodorantti, joka on kehitetty torjumaan voimakasta hikoilua ja pahaa hajua jopa 96 tunnin ajan. Rexona Maximun Protection Clean Scent antiperspiranttisuihke on erittäin tehokas - se antaa yli kolme kertaa tehokkaamman suojan voimakasta hikoilua vastaan, kuin tavalliset antiperspiranttimme! Samalla se on riittävän hellävarainen käytettäväksi joka päivä. Rexona Maximum Protection Clean Scent -deodorantissa on puhdas ja raikas tuoksu.

Rexonan deodorantit on erityisesti suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti kuin sinäkin. Me Rexonalla haluamme tietää entistä enemmän hikoilusta ja työmme tulokset ohjaavat kaikkia tuoteinnovaatioitamme. Motionsense™ -teknologiamme inspiraationa toimivat ihmiskehon liikkeet. Maximum Protection -tuotteemme auttavat todistetusti liialliseen hikoiluun silloin kun tarve on suurin. Invisible-sarjamme taas auttaa suojaamaan vaatteitasi valkoisilta ja kellertäviltä tahroilta. Olit siis vuorikiipeilemässä, juoksemassa bussipysäkille, pitämässä esitystä asiakkaille tai matkalla treffeille, voit luottaa siihen, että sinulla on tehokas suoja hikoilua vastaan.

Käytä näin. Suihkuta kuivalle iholle käsivarsien alle. Se on siinä! Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi käytä Rexona Maximum Protection Clean Scent -tuoksua ennen nukkumaanmenoa. Rexona Maximum Protection Clean Scent -tuoksua voit käyttää jälleen uudelleen aamulla. Clean Scent -deodorantti on osa Maximum Protection -sarjaa – Rexonan tehokkaimpia antiperspirantteja, jotka suojaavat sinua hikoilulta ja hajuilta 96 tunnin ajan. Rexona – Se ei petä sinua.

Tuotetiedot
Koko

100 ml

Ainesosat

Butane, Isobutane, Cyclopentasiloxane, Propane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Glycine, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Calcium Chloride, Disteardimonium Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrated Silica, Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate, Gelatin Crosspolymer, Aqua, Sodium Benzoate, Silica, Cellulose Gum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

0000059082927

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita