Sisältöön
Kenzo

Kenzo Homme Relift EdT 40 ml

61,90 €
1 547,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kenzo esittelee alkuperäisen Eau de Toilette -tuoksun miehille. Ajaton metsäisen merellinen tuoksu, joka on luonut Christian Matthieu, nyt uudella pullon muotoilulla.
Meren raikkaus sekoittuu vihreisiin vivahteisiin ja männyn sekä santelipuun metsäisiin nuotteihin, josta tulee mieleen kävely meren rannalla metsän reunustamaa polkua pitkin. Virkistävä miesten tuoksu, joka ruo raikkautta iholle, kuten suolaisen ilman tuulahdus.
Uusi syvän vihreä KENZO HOMME pullo on oodi runoudelle. Sen muoto heijastelee bambun vahvuutta ja joustavuutta. Korkki tuo mieleen, että se on leikattu katanan avulla, eli samurai-miekalla. Koska KENZO PARFUMS on sitoutunut tekemään maailmasta kauniimman, KENZO HOMME Eau de Parfum pullo sisältää jopa 15% kierrätettyä lasia ja se painaa 23% vähemmän kätkien silti 10ml enemmän tuoksua sisäänsä*. Korkin suunnittelussa on saavutettu 34% muovin säästö verrattuna alkuperäiseen korkin muotoiluun. Pullon ympärillä on kartonkipakkaus, joka on tehy käsittelemättömästä voimapaperista ja ulkopakkaus, joka on tehty FSC-sertifioidusta materiaalista. Printtaukseen on käytetty bio-pohjaista mustetta.
Juokse vapaana KENZO HOMME Eau de Toilette -tuoksun kanssa ja luo uudelleen yhteys luontoon.

#ReconnectWithNature
*vain 110ml koossa

Tuotetiedot
Koko

40ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3274872423312