Sisältöön
iWhite

iWhite Sensitive valkaiseva hammastahna 75 ml

9,90 €
132,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

iWhite Sensitive hammastahnan herkkyyttä vähentävät tehoaineet tunkeutuvat hammaskiilteen läpi hermopäihin ja estävät vihlonnan tunnetta välittäviä hermosignaaleita. Hammastahna myös mineralisoi hammaskiillettä ja ehkäisee reikien syntymistä. Poistaa plakkia ja värjäytymiä ja ehkäisee niiden muodostumista sekä vahvistaa hampaita. Tuloksena on terve ja valkoinen hymy ilman tukalaa vihlontaa. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi harjaa hampaat joka aterian jälkeen, vähintään 2 kertaa päivässä tai noudata hammaslääkärisi antamia ohjeita. Älä niele hammastahnaa. Ei sovellu käytettäväksi alle 12-vuotiailla lapsilla. Vältä kosketusta silmien kanssa. Käytetään vain annettujen ohjeiden mukaisesti. Sisältää natriumfluoridia 1450 ppm. Valkaisee vain luonnollisia hampaita. Lopeta käyttö, jos hampaissa tuntuu kipua tai liiallista herkkyyttä. Käyttö ei ole suositeltavaa, jos olet yliherkkä jollekin ainesosista.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Potassium Nitrate, Disodium Pyrophosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Alumina, Aroma, Cellulose Gum, Cyclodextrin, Zea Mays Starch, Microcrystalline Cellulose, Mannitol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Hydrogenated Lecithin, Cinnamal, Monosodium Citrate, Limonene, Eugenol, Citric Acid, CI 77891, CI 73360 Contains Sodium Fluoride (1450 ppm F-)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Tehokas valkaisu;Poistaa plakkia ja värjäytymiä;ehkäisee niiden muodostumista;vahvistaa hampaita

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Sverige AB

Käyttöohjeet

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi harjaa hampaat joka aterian jälkeen, vähintään 2 kertaa päivässä tai noudata hammaslääkärisi antamia ohjeita. Älä niele hammastahnaa. Ei sovellu käytettäväksi alle 12-vuotiailla lapsilla. Vältä kosketusta silmien kanssa. Käytetään vain annettujen ohjeiden mukaisesti. Sisältää fluoria. Valkaisee vain luonnollisia hampaita. Lopeta käyttö, jos hampaissa tuntuu kipua tai liiallista herkkyyttä. Käyttö ei ole suositeltavaa, jos olet yliherkkä jollekin ainesosista.

För vuxna och barn över 12 år. För optimalt resultat borsta tänderna efter varje måltid, minst två gånger om dagen eller följa anvisningarna från din tandläkare eller läkare. Svälj inte tandkrämen. Inte för användning av barn under 12 år. Undvik kontakt med ögonen. Får bara användas enligt anvisningarna. Innehåller natrium fluor. Bleker tänderna bara naturligt. Avbryt behandlingen om du upplever smärta eller överdriven känslighet. Användning av produkten rekommenderas inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna.

Säilytys

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa 2–25 °C:ssa. Suojaa kuumuudelta ja suoralta auringonvalolta.

Förvara på en torr och sval plats mellan 2°C och 25°C utan värme och direkt solljus.

Tuotekoodi

5425012534070