Sisältöön
Tolonen

Tolonen Quattro Magnesium 90 tabl

14,60 €
0,16 €/kpl

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Tolonen Quattro Magnesium sisältää neljää erilaista magnesiumin muotoa: Magnesiumoksidia, magnesiumsitraattia, magnesiumkarbonaattia, ja magnesiumglukonaattia. Erilaisilla muodoilla voidaan varmistaa magnesiumin hyödyt monipuolisemmin kehon käyttöön. Näin myös vaikutus on sekä nopea että pitkävaikutteinen. Magnesium auttaa lihasten palautumisessa sillä se edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia proteiinisynteesiä. Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 tablettia, jossa magnesiumia 250-500 mg eli 67-133% päivittäisestä saantisuosituksesta. Annostus tarpeesi mukaan. Tabletin luonnollisena väriaineena on käytetty spiruliina-jauhetta. Siksi tabletti on vihreä. Sopii monelle: laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton ja vegaaninen. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Kehitetty Suomessa, valmistettu Ruotsissa! Pakkauksen lajitteluohje: Muovijäte.

Ainesosat

Ainesosat: Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, rasvahapot, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, spirulinajauhe, magnesiumkarbonaatti, magnesiumglukonaatti, pintakäsittelyaine (etyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Ei laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa, sokeria. Vegaaninen.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltu vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää: Magnesium 250-500 mg (67-134 %*) * vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Säilytys

Tuote on säilytettävä kuivassa ja pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6430012054656