Sisältöön
Tolonen

Tolonen Maitohappobakteeri 4 mrd 45 kaps

13,90 €
0,31 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tolonen Maitohappobakteerit 4 mrd, sisältää nimensä mukaisesti 4 miljardia elävää maitohappobakteeria yhdessä kapselissa. Se sisältää myös 6 tutkittua maitohappobakteerikantaa: Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium l longum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus gasseri. Tuote sopii monille. Se ei sisällä FODMAP-ruokavalion kannalta haitallisia ainesosia, eikä laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa tai sokeria. Lisäksi tuote on vegaaninen. Tuotteen koostumuksessa on kiinnitetty huomiota mahdollisimman lyhyeen ainesosalistaan. Siksi se sisältää vain kolme ainesosaa maitohappobakteerien lisäksi. Jos et halua niellä kapselia, voit avata sen ja sekoittaa sisällön ruoan/juoman sekaan. 1 kapseli päivässä, pakkauksessa 45 kapselia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty! Pakkauksen lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Maltodekstriini (maissista), maitohappobakteerit (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium l longum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus gasseri), kapseli (hypromelloosi), paakkuuntumiseestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Maltodextrin (majs), mjölksyrebakterier (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium l longum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus gasseri), kapsel (hypromellosis), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Liettua

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei sisällä FODMAP-ruokavalion
kannalta haitallisia ainesosia. Vain kolme ainesosaa maitohappobakteerien lisäksi. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruoan/juoman sekaan. Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää: 4 mrd. maitohappobakteeria. 6 maitohappobakteerikantaa.
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium l longum
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus gasseri

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Innehåller inga skadliga ingredienser för FODMAPkosten. Endast tre ingredienser utöver mjölksyrabakterier. Kapseln kan öppnas och innehållet blandas med mat/dryck. Den rekommenderade dagliga dosen (1 kaps.) innehåller: 4 mrd. mjölksyrebakterier. 6 mjölksyrebakteriestammar.
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium l longum
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus gasseri

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Producten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6430012055233