Sisältöön
Ted Baker

Ted Baker Jorjey olkalaukku

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
179,90 €
Valittu väri:00 BLACK
  • 00 BLACK
  • 54 Pale pink

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ted Baker Jorjey -olkalaukku yhdistää hienostuneen tyylin ja toiminnallisen suunnittelun täydellisesti.

Laukku on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Ted Bakerin tunnusomainen logo koristaa etupuolta ja tuo laukulle hienostunutta ilmettä. Magneettikiinnitys läpässä varmistaa, että laukku pysyy suljettuna ja tavarasi turvassa liikkeellä ollessasi. Sisäpuolella oleva vetoketjutasku mahdollistaa pienten tavaroiden säilyttämisen helposti saatavilla. Lisäksi ketjuolkahihna on monikäyttöinen, ja sitä voi käyttää myös kaksinkerroin tarpeen mukaan.

Tämä olkalaukku on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaankin.

Tuotetiedot
Kokotiedot

23 (Leveys) x 15 (Korkeus) x 6 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

Nahka

Mallinumero

TB260549

Tuotekoodi

5059489906346

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SatuVahvistettu osto

    Ihana laukku!

    Ostin tämän noin kuukausi sitten ja olen todella tyytyväinen! Ostin mustan, aitoa nahkaa, riittävän tilava puhelimelle ja pienelle lompakolle/korttikotelolle ja huulipunalle. Erittäin tyylikäs ja sopii asuun kuin asuun. Todella tyytyväinen olen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JohannaVahvistettu osto

    Yksinkertaisen tyylikäs

    Etsin pitkään hillittyä mustaa laukkua kultaisilla yksityiskohdilla ja tämä oli juuri sellainen kuin etsin. Laukku ei ole suuri, mutta sinne mahtuu kaikki tarvittava. Kaunis metallinen hihna tuo laukkuun ylellisyyttä. Magneettilukko pysyy hyvin kiinni ja laukku näyttää jämäkältä ja hyvälaatuiselta. Olen tykännyt todella paljon. Pehmeään nahkaan tulee naarmuja jokseenkin herkästi ja kulmat on käsitelty muovipinnoitteella, jonka kestävyys pitemmällä tähtäimellä mietityttää. Reilun satasen laukuksi tämä kuitenkin on hyvinkin vastinetta rahoille.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sini22Vahvistettu osto

    Minimalistin valinta

    Olen erittäin tyytyväinen valintaani. Laukku on hyvälaatuinen, kaunis muotokieleltään ja sopivan kokoinen kulttuuririentoihin. Suosittelen!