Sisältöön
Phytomer

Phytomer Seatonic kuivaöljy vartalolle 130 ml

48,90 €
391,20 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Seatonic on kuivaöljy, joka on suunniteltu ehkäisemään ihon venymistä ja juonnearpien syntymistä. Sisältää meri- ja kasvisöljyjen ihoa vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Kuivaöljy antaa iholle sileän ja satiinimaisen pinnan.

Säännöllisesti käytettynä iho näyttää kiinteämmältä ja juonnearvet ovat vähemmän havaittavissa Seatonic hoitoöljy sopii myös raskaana oleville ja imettäville naisille. Hypoallergeeninen ja ihotautilääkärien testaama sisältää vain 12 huolellisesti valittua ainesosaa, joista 89 % on luonnollisia ja 55 % luomuainesosia.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, PERILLA OCYMOIDES SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3530019005385

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan