Sisältöön
OBH Nordica

OBH Nordica Easy Fry & Grill ilmafriteerauskeitin AG5018S0

179,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Haluatko yllättää perheesi herkullisella ja terveellisellä illallisella, mutta aikaa on vähän? Siinä tapauksessa Easy Fry & Grill Classic on juuri se, mitä tarvitset!
Easy Fry & Grill Classic kypsentää ainekset kiertävällä kuumalla ilmalla, minkä ansiosta kokonainen ateria ja herkulliset friteeratut suosikkiruoat valmistuvat vain pienellä määrällä tai kokonaan ilman öljyä. Kuuman ja nopeasti virtaavan ilman ansiosta ruoka tulee päältä rapeaksi ja jää sisältä mehukkaaksi, kuten perinteisesti friteerattaessa, mutta melkein ilman mitään lisättyä rasvaa. Koska ruoanvalmistuksessa tarvitaan jopa 99 % vähemmän rasvaa*, air fryer sopii erityisen hyvin terveystietoisille kokeille.
Laiteella valmistat ateriat myös nopeammin, sillä se ei vaadi lainkaan esilämmitystä. Esimerkiksi ranskalaiset perunat valmistuvat 49 % nopeammin verrattuna perinteiseen uuniin ja siksi se on täydellinen apu kiireiseen arkeen. Easy Fry & Grill Classicilla valmistat kerralla jopa 6 annosta, joten voit loihtia upean aterian isommallekin porukalle. Air fryerin etuna on myös se, että ruoanvalmistuksessa muodostuu hyvin vähän hajuja ja käryjä.
Laitteen lämpötila on säädettävissä alueella 80 - 200 °C, joten voit valmistaa monipuolisia ruokia kuten rapeita ranskalaisia, mehevää kanaa, täydellistä lihaa, herkullisia mereneläviä, halloumia tai vihanneksia. Lämpö jakautuu tasaisesti, minkä ansiosta kypsennys onnistuu aina. Easy Fry & Grill Classicissa on lisänä grillitoiminto täydellisen grillatun pinnan saavuttamiseksi. Inspiroivat reseptit löytyvät kotisivuiltamme www.obhnordica.fi. Helppoutta ruoanvalmistukseen tuovat myös 60 minuutin ajastin ja äänimerkki, joka ilmoittaa, kun ruoka on valmista. Laitteen puhdistusta vaativat osat ovat irrotettavissa, ja ne kestävät konepesun.
Säästa jopa 65% energiaa OBH Nordican Easy Fryereilla vertailukohteena perinteinen uuni, energialuokka A. Testi suoritettu 2022, käyttäen pakasteranskalaisia.

* 700 g tuoreita ranskanperunoita kypsennettynä 8 ml:lla öljyä vs. kypsennys perinteisessä rasvakeittimessä 2 l:lla öljyä
** Ulkopuolinen testi suoritettu 700 g pakasteranskalaisia, vertailukohteena tavallinen Tefal-uuni

Tuotetiedot
Väri

Musta

Muut ominaisuudet

ilmafriteeraa pienellä määrällä rasvaa
säästää energiaa jopa 65%
1 550 W
suuri tilavuus: 4,2 L/6 annosta
vakiovarusteena tarttumattomaksi pinnoitettu ja lujatekoinen grillausparila, kypsennysala n. 20 x 20 cm
grillitoiminto
60 minuutin ajastin ja äänimerkki
lämpötila-alue: 80 - 200 °C
mekaaninen lämpötilan- ja ajan säätö
konepestävät irrotettavat osat
mitat (LxKxS): 27 x 33 x 38 cm
paino: 5,3 kg
johdon pituus: 1,2 m

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3045380022171

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita