Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Tangle Teezer

Tangle Teezer The Ultimate Styler Jet Black

22,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi Ultimate Styler on täydellinen harja viimeistelemään suosikkilookkisi - ja tässä tyylikkäässä Jet Black -värissä se näyttää yhtä upealta kuin hiuksesikin tulevat näyttämään! Halusitpa sitten luoda kampauksestasi katseenvangitsijan, rennosti kammatut laineet tai upeaa volyymia, tämän hiusharjan ainutlaatuiset pullon muotoiset harjakset varmistavat, että haluamasi lopputulos on todella sileä ja kiiltävä. Harja on ihanteellinen myös kaikenlaisten hiuslisäkkeiden, -pidennysten ja peruukkien harjaamiseen, ja on aina valmis muotoilemaan hiuksesi, vaikka muuttaisit tyyliäsi.
• Innovatiiviset pullon muotoiset harjakset on suunniteltu erityisesti kuiville hiuksille sileän ja pehmeän lopputuloksen takaamiseksi
-92 % samaa mieltä siitä, että hiukset ovat sileämmät*
- 86 % samaa mieltä siitä, että hiukset tuntuvat pehmeämmiltä*
*92 naisen itsenäinen arvio tuotteesta välittömästi tai 2 viikon käytön jälkeen
• Sopii kaikille hiustyypeille, hiuslisäkkeille, -pidennyksille ja peruukeille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Tangle Teezer Ltd.

Käyttöohjeet

Käytä juhlakampauksien tekoon tai viimeistele kiharat upeiksi laineiksi. Voidaan käyttää myös hiustenpidennysten, -lisäkkeiden sekä peruukkien harjaukseen ja hoitoon. Harjasten keskellä oleva ura mahdollistaa irtohiusten helpon poistamisen, kun kampauksesi on valmis. Ei saa käyttää lämpölaitteiden kanssa.

Tuotekoodi

5060630047955

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita