Sisältöön
Clarins

Clarins SOS Lashes Serum Mascara ripsienhoitotuote 8 ml

36,00 €28,80 €
4 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins SOS Lashes Serum Mascara on 2-in-1-tuote, jossa yhdistyy ripsivärinpohjustaja ja ripsienhoitoaine. Hoitotuote pohjustaa ripset ennen ripsiväriä, ja se toimii myös yksinään luonnollisena ripsivärinä. Ripsille kehitetty koostumus sisältää ripsiä hoitavaa ja suojaavaa luomu risiiniöljyä, ripsiä vahvistavaa mastikpuun uutetta sekä luomu kaurasokeria, joka antaa ripsille luonnollista kaarevuutta. Clarinsin kehittämä Lash Boosting Complex -yhdiste vahvistaa ja pidentää ripsiä. Luonnollinen karamellipigmentti antaa koostumukselle läpikuultavan rusehtavan sävyn. Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen ripset ovat aiempaa pidemmät ja vahvemmat. Tuotteen koostumuksesta 94 % on luonnollista alkuperää olevia ainesosia.

Käyttö:
1. Ripsiä hoitavana ripsivärinä: levitä 5-10 harjanvetoa puhtaisiin ripsiin tuomaan pituutta, kaarevuutta ja erottelevuutta sekä antamaan ripsille luonnollisen, karamellin ruskean sävyn.
2. Ripsivärinpohjustajana: levitä 3-5 harjanvetoa puhtaisiin ripsiin ennen ripsiväriä saadaksesi näyttävämmän ja intensiivisemmän lopputuloksen.
3. Ripsienhoitotuotteena: levitä 5-10 harjanvetoa iltaisin puhtaisiin ripsiin ja anna vaikuttaa yön yli, jolloin hoitotuote vahvistaa ja ravitsee ripsiä yöaikaan.

Tuotetiedot
Väri

Caramel

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3666057066948