Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Sapienic

Sapienic M-U Remover with Kaolin Clay 150ml

36,90 €
246,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämän täyteläisen meikinpoistoaineen avulla puhdistat kasvosi hellävaraisesti, säilyttäen samalla ihoa suojaavaa sebumia. Jos käytät meikkiä, sinun on saatava puhdistettua se iholtasi.. perusteellisesti. Tämä savipohjainen meikinpuhdistusaine huolehtii, että ihoasi suojaava seebumi pysyy ihollasi samalla, kun se imee itseensä toksiineja ja kuorii hellävaraisesti. Kuinka se toimii: ei ole hyväksi iholle jättää meikkiä puhdistamatta. Etenkään, jos kyseessä on synteettinen meikkituote. Jotta saat puhdistettua meikin huolellisesti pois, tarvitaan jotain sitä liuottamaan. Olemme lisänneet saven täyteläiseen pohjaan, joka sisältää mietoja puhdistavia elementtejä, jotka poistavat meikin ilman, että iholle jää kuiva tai kiristävä tunne. Emme käytä tuotteissamme vaahtoavia ainesosia.

Tuotetiedot
Ainesosat

"Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Kaolin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua, Sodium Anisate, Lactic Acid, Tocopherol, Vanillin, Ascorbyl Palmitate||*ingredients from organic farming|100% of the total ingredients are from natural origin|74% of the total ingredients are from organic farming"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Etelä-Afrikka

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta tasaisesti kasvoille ja hiero hellävaraisin, pyörivin liikkein. Pyyhi tuote pois joko vanulapulla tai meikinpoistoliinalla. Huuhtele kasvot vielä viileällä tai kädenlämpöisellä vedellä.

.

Tuotekoodi

6009703198346

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita