Sisältöön
Sapienic

Sapienic Boost 3x4ml

108,00 €
9 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Rauhoita ja hoida ongelmaihoa maailman ensimmäisellä mikrobiomia muokkaavalla koostumuksellamme. Sapienic Acid on öljypohjainen seerumi, joka perustuu ihmisseebumin täyteläisimpään rasvahappoon. Sitä ei löydy miltään muulta lajilta ja sen vuoksi se on nimetty ihmisen mukaan. Se on haitallinen tulehdusta aiheuttaville bakteereille, mutta ravitsee hyviä bakteereja. Voit käyttää tätä öljyä tehohoitona herkälle iholle, ekseemaan, akneen tai ihon tulehduksiin.

Kuinka se toimii: Sapienic-happo on kaikkein täyteläisin rasvahappo ihmisseebumissa. Tämän hapon puuttuminen seebumista on linkitetty jopa ekseemaan ja akneen. Se auttaa estämään tulehdusta aiheuttavien bakteerien asettumisen iholle ja se on äärimmäisen hyvä ravinnonlähde hyödyllisille jäsenille mikrobiomissasi. Skvalaania käytetään luonnollisena kuljettimena Sapienic-hapolle.

Ainesosat

"Squalane, Hexadecenoic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil||100% of the total ingredients are from natural origin"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Etelä-Afrikka

Käyttöohjeet

Poista kansi yhdestä ampullista ja paina se napakasti koteloon, kunnes kuuluu klik-ääni. Paina pohjasta annostellaksesi tuotetta. Levitä kasvoille iltaisin Lipids tuotteen jälkeen, mutta ennen seerumia. Kun ampulli on tyhjä, ota käyttöön uusi ampulli. Tämä on tehokas tuote ja sitä käytetään joka ilta yhden viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä harvennetaan joka toiseen iltaan ylläpitoa varten.

Tuotekoodi

6009703198414