Sisältöön
Sapienic

Sapienic Prime Lipids 20ml

45,90 €56,90 €
2 295,00 €/l(2 845,00 €/l)
Alin hinta 30 pv. 56,90 €

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Ensimmäinen vaihe upeassa lipids+serum-hoitoyhdistelmässämme. Ravitse kuivaa ja herkkää ihoa kevyellä kasvoöljyllä, jonka tarkoituksena on vähentää juonteita ja lisätä ihon kimmoisuutta. Se sisältää Ximenia-öljyä, joka antaa todistetusti lisää kiinteyttä ja elastisuutta iholle ja vähentää juonteita. Se myös suojelee ihoa ärsykkeiltä ja vähentää herkkyyttä. Käytä ennen Sapienic Prime Serum -tuotetta parhaiden tulosten saamiseksi (Prime serum on vaihe 2 ja tuo iholle tehokkaasti lisäkostetutusta). Kuinka se toimii: Ximenia-öljy sisältää ximenynic-happoa erittäin harvinaisessa muodossa, joka UV-säteilylle ja vapaille radikaaleille altistuessaan reagoi muodostamalla suojapolymeerin. Ximenia-öljy sisältää lisäksi erittäin pitkiä rasvahappoketjuja. Nämä ovat erittäin lähellä ihmisen omaa seebumia ja auttavat muodostamaan suojakerroksen iholle.

Ainesosat

"Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil||100% of the total ingredients are from natural origin"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Käytä 2-4 tippaa rasvaiselle iholle ja 4-10 tippaa kuivalle iholle. Räätälöi määrä ihosi senhetkisen tilan mukaan. Levitä kasvoille ennen Sapienic Serum -tuotetta (vaihe 2) lisätäksesi tuotteen imeytymistä ja vaikutusta.

Tuotekoodi

6009703198384