Sisältöön
Sapienic

Sapienic Prime Lipids 20ml

56,90 €
2 845,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ensimmäinen vaihe upeassa lipids+serum-hoitoyhdistelmässämme. Ravitse kuivaa ja herkkää ihoa kevyellä kasvoöljyllä, jonka tarkoituksena on vähentää juonteita ja lisätä ihon kimmoisuutta. Se sisältää Ximenia-öljyä, joka antaa todistetusti lisää kiinteyttä ja elastisuutta iholle ja vähentää juonteita. Se myös suojelee ihoa ärsykkeiltä ja vähentää herkkyyttä. Käytä ennen Sapienic Prime Serum -tuotetta parhaiden tulosten saamiseksi (Prime serum on vaihe 2 ja tuo iholle tehokkaasti lisäkostetutusta). Kuinka se toimii: Ximenia-öljy sisältää ximenynic-happoa erittäin harvinaisessa muodossa, joka UV-säteilylle ja vapaille radikaaleille altistuessaan reagoi muodostamalla suojapolymeerin. Ximenia-öljy sisältää lisäksi erittäin pitkiä rasvahappoketjuja. Nämä ovat erittäin lähellä ihmisen omaa seebumia ja auttavat muodostamaan suojakerroksen iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

"Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil||100% of the total ingredients are from natural origin"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Etelä-Afrikka

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Käytä 2-4 tippaa rasvaiselle iholle ja 4-10 tippaa kuivalle iholle. Räätälöi määrä ihosi senhetkisen tilan mukaan. Levitä kasvoille ennen Sapienic Serum -tuotetta (vaihe 2) lisätäksesi tuotteen imeytymistä ja vaikutusta.

.

Tuotekoodi

6009703198384