Sisältöön
Sapienic

Sapienic Probiotic Boost 3x4ml

84,00 €
7 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rauhoita ja hoida ongelmaihoa maailman ensimmäisellä mikrobiomia muokkaavalla koostumuksellamme. Sapienic Acid on öljypohjainen seerumi, joka perustuu ihmisseebumin täyteläisimpään rasvahappoon. Sitä ei löydy miltään muulta lajilta ja sen vuoksi se on nimetty ihmisen mukaan. Se on haitallinen tulehdusta aiheuttaville bakteereille, mutta ravitsee hyviä bakteereja. Voit käyttää tätä öljyä tehohoitona herkälle iholle, ekseemaan, akneen tai ihon tulehduksiin. Kuinka se toimii: Sapienic-happo on kaikkein täyteläisin rasvahappo ihmisseebumissa. Tämän hapon puuttuminen seebumista on linkitetty jopa ekseemaan ja akneen. Se auttaa estämään tulehdusta aiheuttavien bakteerien asettumisen iholle ja se on äärimmäisen hyvä ravinnonlähde hyödyllisille jäsenille mikrobiomissasi. Skvalaania käyeään luonnollisena kuljettimena Sapienic-hapolle.

Tuotetiedot
Ainesosat

"Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Lactobacillus, Tocopherol, Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil||*ingredients from organic farming|100% of the total ingredients are from natural origin|60% of the total ingredients are from organic farming"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Etelä-Afrikka

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Poista kansi yhdestä ampullista ja paina se napakasti koteloon, kunnes kuuluu klik-ääni. Paina pohjasta annostellaksesi tuotetta. Levitä kasvoille iltaisin Lipids tuotteen jälkeen, mutta ennen seerumia. Kun ampulli on tyhjä, ota käyttöön uusi ampulli. Tämä on tehokas tuote ja sitä käytetään joka ilta yhden viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä harvennetaan joka toiseen iltaan ylläpitoa varten.

.

Tuotekoodi

6009703198407

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita