Sisältöön
DIOR

DIOR Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick huulipuna 3,5 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rouge Dior on couture-sävyissä saatava Dior-huulipuna. Se sisältää luonnollista alkuperää olevia, hoitavia punaisen pionin ja granaattiomenankukan uutteita. Rouge Dior pukee huulet 75 rohkeaan sävyyn, joista löytyy satiinisia, mattapintaisia, metallinhohtoisia ja samettisen pehmeitä vaihtoehtoja. Pitkäkestoiset Christian Dior -huulipunasävyt tuntuvat miellyttäviltä huulilla 16 tunnin ajan.*
Uusi CD-nimikirjaimilla koristeltu Rouge Dior -huulipunahylsy on modernimpi ja ylellisempi kuin koskaan aikaisemmin ja vie ajatukset House of Diorin catwalk-lookeihin.
Täytettävä Rouge Dior -huulipuna on osa House of Diorin kestävän kehityksen strategiaa.
* Pisteytykseen osallistui 60 koehenkilöä. Täydellisesti yhteen sulautuvia pigmenttejä yhdistettynä pehmeästi levittyvään koostumukseen; pitkäkestoiset Rouge Dior -sävyt ovat pukeneet naisia kauniin säteilevään hymyyn jo 60 vuoden ajan.
Nyt Dior on kehittänyt uuden koostumuksen, joka tekee couture-väreistä entistä rohkeammat ja hehkuvammat pitkäkestoisesta mukavuudesta tinkimättä. Saatavana neljä eri tyyliä: satiini, matta, metalli ja sametti. Huulia kunnioittava meikkituote, jonka koostumus sisältää luonnollista alkuperää olevia ainesosia:
- Christian Diorin rakastaman punaisen pionin suojaavat ominaisuudet auttavat säilyttämään huulten luontaisen kosteuden tuoden esiin niiden hehkun ja korostaen huulipunasävyjen kirkkautta.
- Syvävaikuttava granaattiomenankukkauute hoitaa huulia ja auttaa tekemään niistä pehmeät ja kimmoisat. Hienot juonteet ja uurteet näyttävät pienemmiltä ja väri tulee esiin rohkeammin kuin koskaan.
- Karitevoi täydentää kukkauutteiden suojaavaa vaikutusta ja hoitaa tehokkaasti huulia. Silottaa huulia, minkä ansiosta huulipuna levittyy tasaisesti. 75 uudesta sävystä koostuva paletti, joka sisältää neljä ikonista sävyä:
- 999 Velvet: ajattoman ja ylellisen karmiininpunaisen sävyn kolminkertainen yhdeksikkö juontaa juurensa Christian Diorin kahdesta ensimmäisestä huulipunasta: numero 9 ja 99. Nyt saatavana neljässä Rouge Dior -koostumuksessa.
- 100 Nude Look: uudelleentulkinta Christian Diorin vuonna 1947 lanseeraamasta greigestä New Look -sävystä, joka oli täydellinen yhdistelmä harmaata ja beigeä. Uusi täydellinen, nykyaikainen nude-sävy.
- 080 Red Smile: näyttävä, intensiivisenä loistava punainen. Uudistettu versio Diorin vuonna 1950 luomasta punaisesta, joka kuului ensimmäisiin punaisiin sävyihin.
- 525 Chérie: ruusupuun sävyinen huulipuna, jonka nimen innoituksena toimi Christian Diorin muusat ja hänen rakkautensa naisiin.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901580427