Sisältöön
DIOR

DIOR Rouge Dior Colored Lip Balm Refillable huulibalsami 3,5 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Diorin ensimmäinen värillinen huulibalsami, jossa on käytetty kukkauutteita. Pionin, granaattiomenan ja viikunan kukan ja punaisen hibiskuksen tiivistetyt kukkauutteet tekevät huulistasi päivä päivältä kauniimmat. Värillinen Rouge Dior -huulibalsami rauhoittaa huulten ihoa ja kosteuttaa niitä 24 tunnin ajan**. Ainesosista 95 %* on luonnollista alkuperää. Saatavana niin mattapintaisena kuin samettisena. Mullistavien koostumustensa ansiosta huulibalsami tekee huulista pehmeät ja luonnollisen kauniit. Saatavana myös innovatiivinen ja yllättävä samettipintainen 000 Diornatural -sävy. Diorin värillisten huulibalsamien valikoimaan kuuluu lisäksi satiinipintaisia huulibalsameja, jotka korostavat huulia antaen niille täydellisen satiinisen ja luonnollisen ilmeen.
Uudet sävyt antavat erittäin luonnollisen lopputuloksen. Diorin uudistettu nudesävyjen valikoima sopii erisävyisille huulille korostaen niiden luonnollista kauneutta. Valikoimasta löydät aidot beiget sävyt, tummemmat ruusupuut keltaisin pohjasävyin ja ikoniset punaiset, jotka ovat sävymaailmaltaan pehmeämpiä ja kevyempiä. Värillisistä Rouge Dior -huulibalsameista levittyy juuri sopiva määrä tuotetta huulille. Huulet näyttävät luonnollisilta, vaikka niillä on kevyt värikerros. Hienovarainen lopputulos tekee huulibalsamista sopivan niin naisille kuin miehille, jotka haluavat kauniit, hyvin kosteutetut ja luonnolliset huulet.
Huulibalsamia voi käyttää joko sellaisenaan tai pohjustusvoiteena muiden Rouge Dior -huulipunien alla, kun haluat jättää huulillesi erityisen miellyttävän tunteen.
Värillisten huulibalsamien hylsy on koristeltu CD-nimikirjaimilla kuten Rouge Dior -huulipunienkin, mikä vie ajatukset House of Diorin catwalk-lookeihin.
Täytettävä Rouge Dior -huulivoide on osa House of Diorin kestävän kehityksen strategiaa.
* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä.
**Instrumentaalinen testi 10 koehenkilöllä.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901585590