Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Urang

URANG Pink Everlasting tehoseerumi 35ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
69,00 €
1 971,43 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täyteläinen tehoseerumi sisältää immortelle-kukan kukkaisvettä, kvinoaproteiinia ja rohtosammakonputkiuutetta. Aminohapporikas seerumi elvyttää ja kiinteyttää ihoa lisäten sen kosteutta ja joustavuutta. Käyttö: Hiero tehoseerumia hellävaraisesti puhtaalle iholle. Käytä kasvoveden jälkeen tai sekoita 1-2 tippaa URANG öljyseerumin joukkoon.

Tuotetiedot
Ainesosat

**Helichrysum Italicum Flower Water(81.7%), Propanediol, Betaine, **Glycerin, Aqua, Butylene Glycol, Hydrolyzed Pea Protein, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus/Pear Juice Ferment Filtrate, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, **Aloe Barbadensis Leaf Extract, **Centella Asiatica Extract, **Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, **Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, **Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharomyces/Barley Seed Ferment Filtrate, Eclipta Prostrata Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder, Caprylhydroxamic Acid, **Helichrysum Italicum Flower Oil, **Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Skin Extract, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sclerotium Gum, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, **Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, *Linalool, *Limonene, *Geraniol||**organic ingredient|*From natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Hiero tehoseerumia hellävaraisesti puhtaalle iholle. Käytä kasvoveden jälkeen tai sekoita 1-2 tippaa URANG öljyseerumin joukkoon.

Massera lätt in på ren hud. Använd efter ansiktsvatten eller blanda 1–2 droppar i URANGS oljeserum.

Tuotekoodi

8809627010001

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Siili

    Napakoittaa ihoa, kosteuttaa

    Ihastuin tähän superseerumiin heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Käytän sitä itse toiseen, paksumpaan seerumiin sekoitettuna (2-3 tippaa) joka ilta, mutta jos haluan oikein timmin ihon, käytän sitä yksinään vähän reippaammin. Itselläni kosteuttaa ja napakoittaa ihoa todella tehokkaasti. Sekoitan toiseen seerumiin siis lähinnä siksi, että ihoni on aika kuiva, joten jos laittaisin tätä päivittäin niin paljon kuin ihoni sitä imisi, purkki loppuisi kyllä aika nopeasti :D Ja parikin tippaa tekee ihmeitä! Tässä on muuten samaa immortelle-kukkaa kuin joissain ei-luomulaatuisissa seerumeissa joiden hintakin on usein paljon korkeampi, joten kannattaa testata jos on niiden mainospuheita lukenut.